ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Θεόδωρος Γεννιτσάκης: O Έλληνας δημιουργός πίσω από την καμπάνια του νέου αρώματος της Hermès


Ελένη Τσούτση

11 Απριλίου 2023

Θεόδωρος Γεννιτσάκης: O Έλληνας δημιουργός πίσω από την καμπάνια του νέου αρώματος της Hermès
Ο Θεόδωρος Γεννιτσάκης επιμελήθηκε την πρόσφατη καμπάνια του νέου αρώματος της Hermes "Un jardin a cythère" που έχει γεύση Ελλάδας

Το άρωμα "Un Jardin À Cythère" είναι εμπνευσμένο από τα μαγευτικά τοπία των Κυθήρων. Η θάλασσα, ο ήλιος, η φύση και ο καταγάλανος ουρανός είναι μερικά από τα στοιχεία που συνθέτουν τη φιλοσοφία πίσω από το νέο άρωμα που έχει την υπογραφή της Christine Nagel. O Θεόδωρος Γεννιτσάκης έγραψε για αυτή την συνεργασία στο Instagram: «Σε αυτό το ντοκιμαντέρ, εξερευνούμε την έμπνευση πίσω από το "Jardin à Cythère" και αποκαλύπτουμε τα αρώματα της Μεσογείου, τα μαγευτικά τοπία της και την τοπική χλωρίδα που έχουν επηρεάσει τη δημιουργία αυτού του μοναδικού αρώματος.

Η Christine Nagel άντλησε έμπνευση από αυτό το μαγευτικό περιβάλλον για να δημιουργήσει το "Jardin à Cythère". Μέσα από την τέχνη της, κατάφερε να αιχμαλωτίσει την ουσία αυτής της μαγευτικής γης, συνδυάζοντας τις μυρωδιές της χλωρίδας για να σχηματίσει ένα μοναδικό και σαγηνευτικό άρωμα. Το ντοκιμαντέρ μας εμβαθύνει στη δημιουργική διαδικασία πίσω από το "Jardin à Cythère", αποκαλύπτοντας την αφοσίωση, το πάθος και την ικανότητα που φέρνει η Christine Nagel στη δουλειά της».

Η έκφραση μιας οσφρητικής αναζήτησης που διασχίζει την Πελοπόννησο και οδηγεί στα Κύθηρα, ένα ελληνικό νησί που έχει εμπνεύσει πολυάριθμους καλλιτέχνες είναι η κύρια έμπνευση πίσω από το άρωμα. Διαθέτει έναν συνδυασμό αρωμάτων εσπεριδοειδών και δάσους, παντρεύει το αγκάλιασμα των αγρωστωδών με την δύναμη του ξύλου της ελιάς και την τρυφερότητα του φρέσκου φυστικιού Αιγίνης.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.