ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Ο γαλλικός οίκος αρωμάτων Juliette Has A Gun παρουσιάζει το καλοκαίρι σε ένα μπουκάλι


2 Ιουνίου 2023

Ο γαλλικός οίκος αρωμάτων Juliette Has A Gun παρουσιάζει το καλοκαίρι σε ένα μπουκάλι
H εταιρία Beauty Vibes, αποκλειστικός αντιπρόσωπος του γαλλικού οίκου Juliette Has A Gun, πραγματοποίησε την Τετάρτη 31 Μαΐου την παρουσίαση του νέου αρώματος του οίκου, LUST FOR SUN, σε ένα καλοκαιρινό κοκτέιλ πάρτι, στο Island Athens Riviera στη Βάρκιζα

Σε άκρως καλοκαιρινή διάθεση, παρουσιάστηκε το νέο άρωμα , LUST FOR SUN. Φλοράλ, με νότες από YLANG YLANG και γιασεμί, λαμπερές νότες από λουλούδι TIARE και λευκές πινελιές από MONOI. Μια γενναιόδωρη δόση από το LUST FOR SUN είναι αρκετή για να ζήσετε κάθε στιγμή του καλοκαιριού. Το μπουκάλι του αρώματος αντανακλά τις χρυσοκίτρινες αποχρώσεις του καυτού ήλιου, στολισμένο με ένα αστραφτερό μεταλλικό καπάκι.

Jenny.Gr

Στο event παρευρέθηκαν beauty experts, influencers και δημοσιογράφοι, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τη χαρούμενη διάθεση που προκαλεί η ανεμελιά του καλοκαιριού. Με το LUST FOR SUN, το καλοκαίρι θα είναι τολμηρό και απίθανο!

Jenny.Gr

Λίγα λόγια για την Beauty Vibes

Η Beauty Vibes ιδρύθηκε το 2019 με σκοπό να προσφέρει μια καινοτόμο προσέγγιση σε μοναδικούς και exclusive οίκους καλλυντικών και lifestyle από όλο τον κόσμο.

Σε λιγότερο από μία πενταετία, η Beauty Vibes αποτελεί τον αποκλειστικό διανομέα για μερικές από τις κορυφαίες μάρκες του κόσμο τόσο στον τομέα της λιανικής όσο και στον κλάδο των ξενοδοχειακών amenities, επεκτείνοντας έτσι τις δραστηριότητες της στον κλάδο του τουρισμού.

Jenny.Gr

Ανάμεσα στους οίκους που εκπροσωπεί συγκαταλέγονται οι Molton Brown, L’ Occitane En Provence, ETRO, Juliette Has A Gun, ΜΕΜΟ Paris, Maison Margiela, BVLGARI Amenities. Παράλληλα, δημιούργησε το δικό της brand, τη Furia, μια εναλλακτική πρόταση για μια ανατολίτικη εμπειρία σε είδη για το σώμα και το σπίτι. Εκτός από τα καταστήματα λιανικής στα οποία δραστηριοποιείται, η Beauty Vibes έχει τρία own stores των οίκων Molton Brown και L’Occitane En Provence σε Γλυφάδα και Κηφισιά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.