ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Ενυδάτωση και Λάμψη από το Pantene


8 Ιουνίου 2023

Ενυδάτωση και Λάμψη από το Pantene
Ξεδιψάει ακόμα και τα πιο αφυδατωμένα μαλλιά, μεταμορφώνοντάς τα σε ενυδατωμένα, λαμπερά και γεμάτα ζωντάνια! Η νέα σειρά Pantene Miracles Ενυδάτωση & Λάμψη είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι!

Ξεδιψάει ακόμα και τα πιο αφυδατωμένα μαλλιά, μεταμορφώνοντάς τα σε ενυδατωμένα, λαμπερά και γεμάτα ζωντάνια!
Η νέα σειρά Pantene Miracles Ενυδάτωση & Λάμψη είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι! Νιώστε τα μαλλιά σας δυνατά και λαμπερά με τη ΝΕΑ σειρά του Pantene Miracles Ενυδάτωση και Λάμψη, η οποία είναι εμπλουτισμένη με εκχύλισμα Baobab και Βιοτίνη και μεταμορφώνει τα ξηρά μαλλιά, σε υγιή και γεμάτα λάμψη.

Τα μαλλιά έχουν υγιή όψη όταν διατηρούν σε ισορροπία τα επίπεδα της ενυδάτωσής τους. Όταν η ισορροπία αυτή διαταράσσεται τα μαλλιά γίνονται ατίθασα, θαμπά και φριζαρισμένα. Πώς θα επαναφέρεις τη ζωντάνια και τη λάμψη τους; ∆οκίμασε τη νέα σειρά Pantene Miracles Ενυδάτωση & Λάμψη, που ξεδιψάει ακόμα και τα πιο αφυδατωμένα μαλλιά.

Η καινοτομία της νέας σειράς είνα ότι είναι εμπνευσμένη από τη φροντίδα της επιδερμίδας και σχεδιασμένη για να σας προσφέρει 24ωρη ενυδάτωση, μεταμορφώνοντας τα μαλλιά σας σε πιο λαμπερά, ενώ ταυτόχρονα μειώνει το σπάσιμο. Το Leave on Serum, χάρη στην κρεμώδη υφή του, όταν έρχεται σε επαφή με τα μαλλιά μεταμορφώνεται σε νερό! Λειαίνει τις άκρες των μαλλιών, ενώ ενισχύει την απαλότητα και τη λάμψη.

Jenny.Gr

Η πλούσια σε θρεπτικά συστατικά σύνθεσή του, περιέχει Υαλουρονικό Οξύ και χαρίζει ενυδατωμένα μαλλιά για εώς και 72 ώρες. Το baobab είναι γνωστό και ως το δέντρο της ζωής, επειδή επιβιώνει στα πιο ξηρά κλίματα, χάρη στην ικανότητά του
να αποθηκεύει μεγάλες ποσότητες νερού. Το εκχύλισμά του εξάγεται από τους σπόρους που υπάρχουν στους καρπούς του
και είναι πλούσιο σε βιταμίνες, όπως Α, D, Ε, Β1 και Β2, καθώς και σε καλά λιπαρά οξέα (Ωμέγα 3, 6, 9).

Το έλαιο που εξάγεται από τους σπόρους που πέφτουν φυσικά από το δέντρο είναι ελεγμένο και πιστοποιημένο
από το Ελβετικό Ινστιτούτο Βιταμινών ως πηγή υψηλής ποιότητας Βιταμίνης Ε, ένα ισχυρό ενυδατικό θρεπτικό συστατικό. Το υαλουρονικό οξύ συγκρατεί και κλειδώνει την υγρασία των μαλλιών, χωρίς όμως να τα βαραίνει. Επιπλέον καταπολεμά το φριζάρισμα, συμβάλλει στην παραγωγή της κερατίνης καθώς και στην αποκατάσταση της ελαστικότητας και της ζωντάνιας των μαλλιών.

Jenny.Gr

Όλα τα προϊόντα της σειράς Pantene Miracles Ενυδάτωση & Λάμψη έχουν ένα ακαταμάχητο άρωμα που συνδυάζει τα λουλούδια, τα εσπεριδοειδή, το κεχριμπάρι, το ξύλο κέδρου και το τόγκα. «Με βάση τις βιταμίνες και τα θρεπτικά συστατικά, το Pantene είναι ένα brand που εστιάζει στην υγεία των μαλλιών, αναζητώντας συνεχώς νέες πηγές θρεπτικών συστατικών για να σας χαρίσει το καλύτερo δυνατό αποτελέσμα.

Γι’ αυτό είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που χρησιμοποιούμε τις ενυδατικές ιδιότητες του εκχυλίσματος Baobab, βοηθώντας έτσι όλους όσους έχουν ξηρά μαλλιά. Είναι ακόμη πιο συναρπαστικό το γεγονός ότι το Pantene τις χρησιμοποιεί σε μία εντελώς νέα σειρά προϊόντων που έχει ως βασικό στόχο την ενδυνάμωση των μαλλιών».

Jenny.Gr

ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Η ΠΡΩΤΗ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΕΝ∆ΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ:
ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙ∆ΕΡΜΙ∆ΑΣ
Η ∆ρ. Jeni Thomas, Βασική Επιστημονική Συνεργάτιδα του Pantene λέει:

«Με βάση τις βιταμίνες και τα θρεπτικά συστατικά, το Pantene είναι ένα brand που εστιάζει στην υγεία των μαλλιών, αναζητώντας συνεχώς νέες πηγές θρεπτικών συστατικών για να σας χαρίσει το καλύτερo δυνατό αποτελέσμα. Γι’ αυτό είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που χρησιμοποιούμε τις ενυδατικές ιδιότητες του εκχυλίσματος Baobab, βοηθώντας έτσι όλους όσους έχουν ξηρά μαλλιά. Είναι ακόμη πιο συναρπαστικό το γεγονός ότι το Pantene τις χρησιμοποιεί σε μία εντελώς νέα σειρά προϊόντων που έχει ως βασικό στόχο την ενδυνάμωση των μαλλιών».

Jenny.Gr


Ο Tom Zois, hairstylist και Amabassador του Pantene αναφέρει:

Έχω λατρέψει τη νέα σειρά του PANTENE Miracles Ενυδάτωση και Λάμψη, αφού χάρη στην καινοτόμο σύνθεσή της είναι ενισχυμένη με υαλουρονικό οξύ, προβιταμίνη Β5 και εκχύλισμα Baobab για να ξεδιψάει ακόμη και τα πιο αφυδατωμένα μαλλιά! Φυσικά έχω ξεχωρίσει το Leave on Serum Ενυδάτωση και Λάμψη, το οποίο στοιχηματίζω ότι θα γίνει το αγαπημένο σας beauty product του καλοκαιριού.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.

TAGS