ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Lady Gaga: Λάνσαρε νέο σούπερ concealer που αναμένεται να γίνει ανάρπαστο


Ελένη Τσούτση

8 Σεπτεμβρίου 2023

Lady Gaga: Λάνσαρε νέο σούπερ concealer που αναμένεται να γίνει ανάρπαστο
H Lady Gaga λάνσαρε το must–have concealer του φθινοπώρου

Το Triclone Skin Tech Foundation της Haus Labs ( του brand καλλυντικών για vegan και cruelty-free που ιδρύθηκε από τη Lady Gaga) ήταν παντού στο TikTok πέρυσι. Οι διθυραμβικές κριτικές ήταν πολλές και με σχεδόν 10 δισεκατομμύρια προβολές στο hashtag #hauslabsfoundation μέχρι σήμερα, η Lady Gaga κάνει ξεκάθαρο ότι μπήκε δυναμικά στο beauty industry. Κατά ειρωνικό τρόπο, όπως δήλωσε η ίδια στη British Vogue δεν περίμενε ότι θα ήταν μεγάλη επιτυχία.

«Η αλήθεια είναι ότι αισθάνομαι πραγματικά ευλογημένη για την αγάπη που έχει λάβει το brand μου. Πιστεύω ότι ήταν επιτυχημένο γιατί οι άνθρωποι βρήκαν όσα θέλουν να προσφέρει το μακιγιάζ».

Η Lady Gaga σκέφτηκε ότι οι καταναλωτές πλέον θέλουν συστατικά που είναι καλά για το δέρμα χωρίς να διακυβεύεται η αποτελεσματικότητα.

Σήμερα κάνει το ντεμπούτο της στην επόμενη φάση για το brand της: το Haus Labs Concealer. Πιο συγκεκριμένα, η Lady Gaga ανέβασε στο Instagram ένα post για την κυκλοφορία του Triclone Skin Tech Concealer της Haus Labs, κάνοντας μας να ανυπομονούμε να το δοκιμάσουμε αφού αναμένεται να γίνει best-seller (αν κρίνουμε από το foundation της σειράς).

Η Lady Gaga φορά το νέο concealer της εταιρείας της, ενώ παράλληλα το κρατάει στα χέρια της με μία ανθοδέσμη και ανακοινώνει έτσι το επίσημο λανσάρισμα. Το συγκεκριμένο concealer είναι ενυδατικό, καθαρό concealer και κάνει περισσότερα από το να καλύπτει. Διατίθεται 31 αποχρώσεις, με 20+ συστατικά περιποίησης της επιδερμίδας, όπως έχει γράψει η pop star.

Το Triclone Skin Tech Concealer δίνει την ευκαιρία να βρει η κάθε γυναίκα την απόχρωση που της ταιριάζει, ενώ η vegan φιλοσοφία του το κάνει μοναδικό!

Εσύ θα το δοκιμάσεις;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.