ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Οι εντυπωσιακές beauty εμφανίσεις στα Grammys 2024


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

5 Φεβρουαρίου 2024

Οι εντυπωσιακές beauty εμφανίσεις στα Grammys 2024
Τα λαμπερά beauty looks που πρωταγωνίστησαν στο κόκκινο χαλί των Grammy Awards

Οι αγαπημένοι μας καλλιτέχνες έλαμψαν την Κυριακή στο κόκκινο χαλί των 66ων βραβείων Grammy στο Λος Άντζελες. Είδαμε μοναδικά beauty looks με υπέροχα χτενίσματα και εντυπωσιακά μακιγιάζ, αντάξια της μεγαλύτερης βραδιάς της μουσικής.

Το κόκκινο, από σκούρους μπορντό έως πιο φλογερούς τόνους, ήταν ένα από τα χρώματα που πρωταγωνίστησαν τόσο σε μαλλιά όσο και σε χείλη. Στο μακιγιάζ, οι celebrities έδειξαν την προτίμησή τους στα smokey eye-looks, την δροσερή επιδερμίδα και τα γυαλιστερά χείλη. Εδώ, μερικές από τις αγαπημένες μας beauty εμφανίσεις από τα Grammy Awards 2024.

Ντούα Λίπα

Jenny.Gr
Shutterstock.com

Η εντυπωσιακή Ντούα Λίπα επέλεξε στο χτένισμά της να κυριαρχούν οι ατημέλητοι, σχεδόν φυσικοί, κυματισμοί. Το μακιγιάζ της, σε δροσερούς peachy τόνους, «έκρυβε» μια έκπληξη στα μάτια, αφού στο κινητό βλέφαρο εφάρμοσε μια ιριδίζουσα σκιά σε απόχρωση λεβάντας που προσέδωσε μαγική αίσθηση στο look.

Τέιλορ Σουίφτ

Jenny.Gr
Shutterstock.com

Η Τέιλορ Σουίφτ δημιούργησε μια Old-Hollywood εμφάνιση με ένα μοντέρνο twist, την ατημέλητη γαλλική πλεξούδα στα μαλλιά της. Φυσικά, τα κατακόκκινα χείλη της ήταν ένα signature στοιχείο στην εικόνα της.

Πάρις Χίλτον

Jenny.Gr
Shutterstock.com

Η λαμπερή Πάρις Χίλτον εντυπωσίασε με τα μακριά ξανθά μαλλιά της, αλλά και το υπέροχο μακιγιάζ στα μάτια της σε τιρκουάζ τόνους που «έδενε» εκπληκτικά με το φόρεμά της.


Βικτόρια Μονέ

Jenny.Gr
Shutterstock.com

Η τραγουδίστρια και τραγουδοποιός, Βικτόρια Μονέ, κέρδισε τις εντυπώσεις με το χτένισμά της – ένα υπέροχο ’90s inspired updo, καθώς και με το ζεστό ματ, αλλά λαμπερό μακιγιάζ της.

Ολίβια Ροντρίγκο

Jenny.Gr
Shutterstock.com

Μερικές φορές το κλασικό μακιγιάζ κάνει την καλύτερη δήλωση, όπως αποδεικνύεται από το κομψό κόκκινο ombre lip και το τολμηρό eyeliner της Ολίβια Ροντρίγκο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.