ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Φυσική χρυσαφένια λάμψη που διαρκεί όλο τον χρόνο


JTeam

28 Μαρτίου 2024

Φυσική χρυσαφένια λάμψη που διαρκεί όλο τον χρόνο
IG @izabelgoulart
Το χρυσαφένιο μαύρισμα της Lancaster είναι τόσο θρυλικό όσο και η ίδια η μάρκα

Αυτή η εμβληματική λάμψη μπορεί πλέον να επιτευχθεί όλο το χρόνο, με δύο νέα πολυτελή self-tan προϊόντα - το Self Tan Sun-Kissed Face Drops και το Self Tan Golden Body Gel - που προσφέρουν ένα φυσικό μαύρισμα που ενισχύεται, οποιαδήποτε εποχή του χρόνου, χωρίς έκθεση στον ήλιο.


ΠΡΟΗΓΜΕΝΕΣ SELF TAN & SKINCARE ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΣΥΝΑΝΤΟΥΝ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΥΦΕΣ

Η νέα Self Tan σειρά της Lancaster μας προσκαλεί να απολαύσουμε εξαιρετικά αισθησιακές υφές και μοναδικές συνθέσεις που ενυδατώνουν, βελτιώνουν και προστατεύουν ορατά την επιδερμίδα από τους περιβαλλοντικούς παράγοντες γήρανσης - για μια νεανική λάμψη όλο το χρόνο.

Η αυξημένη συγκέντρωση Biotech DHA φυσικής προέλευσης ενισχύεται με καραμέλα και φυτική μελανίνη για να μιμηθεί το χρώμα του φυσικού μαυρίσματος, εξουδετερώνοντας παράλληλα τους κίτρινους τόνους. Το Tan Activator Complex της Lancaster ενσωματώνεται σε κάθε Self-Tan προϊόν, δημιουργώντας ένα ομοιόμορφο μαύρισμα.
Η χρωμανόλη βοηθά στην προστασία από περιβαλλοντικούς παράγοντες γήρανσης, όπως η ρύπανση και τα οξειδωτικά στοιχεία, ενώ τα αντιοξειδωτικά και αντιγηραντικά εκχυλίσματα τζίντζερ συμβάλλουν στην ανάπτυξη της παραγωγής κολλαγόνου, που είναι απαραίτητη για μια σφριγηλή και νεανική επιδερμίδα μέρα με τη μέρα.
Η σύνθεση περιλαμβάνει επίσης ένα νέο και προηγμένο συνδυασμό πολυγλουταμινικού και υαλουρονικού οξέος ενισχύοντας τη φυσική ενυδάτωση της επιδερμίδας για μαύρισμα μεγαλύτερης διάρκειας, ενώ οι βελτιστοποιημένες χρωστικές της Lancaster λειαίνουν άμεσα τις ορατές ατέλειες και φωτίζουν την επιδερμίδα.

Και τα δύο προϊόντα εφαρμόζονται γρήγορα, εύκολα και ομοιόμορφα χωρίς να αφήνουν σημάδια χάρη στις μη κολλώδεις και ανθεκτικές συνθέσεις, ενώ οι εξαιρετικά ελαφριές, αρωματισμένες υφές προσφέρουν μια αισθαντική εμπειρία.
Το χρυσαφένιο μαύρισμα είναι ανθεκτικό στον ιδρώτα και στο νερό και διαρκεί έως και μία εβδομάδα.

Εύκολη και εξίσου ευεργετική για την επιδερμίδα όσο μία κανονική skincare περιποίηση, η σειρά Self Tan της Lancaster περιλαμβάνει δύο νέα προϊόντα για ένα φυσικό μαύρισμα που χτίζεται από την κορυφή ως τα νύχια. Ενεργοποιώντας σε μόλις μία ώρα ένα μαύρισμα που διαρκεί έως και μία εβδομάδα, αυτά τα νέα προϊόντα συνδυάζουν όλη την τεχνογνωσία της Lancaster στην αντηλιακή προστασία και την περιποίηση της επιδερμίδας για να προσφέρουν μια έντονη, ηλιοκαμένη λάμψη χωρίς έκθεση στον ήλιο.


SELF TAN SUN-KISSED FACE DROPS

Συνδυάζοντας την αποτελεσματικότητα της περιποίησης ενός ορού με τη λάμψη ενός self-tan, οι σταγόνες μαυρίσματος για το πρόσωπο της Lancaster δημιουργούν ένα φυσικό μαύρισμα, ενώ παράλληλα βελτιώνουν τη λάμψη με αντιοξειδωτική αποτελεσματικότητα.

Αυτές οι σταγόνες έχουν σχεδιαστεί για να αναμειγνύονται με την καθημερινή σας ενυδατική κρέμα, συνδυάζοντας τη φροντίδα της επιδερμίδας με τη self-tan δράση.

Ο αριθμός των σταγόνων μπορεί να ρυθμιστεί για να προσαρμόσετε την ένταση του μαυρίσματός σας:

  • 1 drop για διακριτική λάμψη
  • 2 drops για υγιή λάμψη
  • 3 drops για ηλιοκαμένη λάμψη
  • 4 drops για χρυσαφένιο μαύρισμα

Το ενσωματωμένο γυάλινο σταγονόμετρο μαζί με μια ενυδατική κρέμα εξασφαλίζει έναν ακριβή και εξατομικευμένο συνδυασμό.

Το Lancaster Self Tan Sun-Kissed Face Drops έχει σχεδιαστεί για να αναμειγνύεται με μια ενυδατική κρέμα προσώπου. Η σύνθεσή του συνδυάζεται τέλεια με δύο δόσεις από τη Sun Perfect Sun Illuminating Cream SPF30 ή SPF50, για αποδεδειγμένη δράση κατά των ρυτίδων και των σκούρων κηλίδων, ενώ παράλληλα επιτυγχάνεται και ένα επιθυμητό βάθος λάμψης.

Ειδικά σχεδιασμένη για το πρόσωπο, η Sun Perfect αποτελεί την πιο εξελιγμένη σειρά αντιγηραντικής αντηλιακής φροντίδας της Lancaster παγκοσμίως, αναπτυγμένη με πρωτοποριακές τεχνολογίες, όπως η Full Light Technology, η Anti- Aging Technology, το Sun Repair System και το Glow Booster Complex.

Αυτά τα προϊόντα συνδυάζονται για να παρέχουν αντηλιακή προστασία, να συμβάλλουν στη λείανση των ορατών σημείων γήρανσης, να επιδιορθώσουν τις φθορές που προκαλούνται από τον ήλιο και να βελτιώσουν τη φωτεινότητα της επιδερμίδας.

Η δύναμη αυτών των δύο προϊόντων απόλυτης λάμψης προσφέρει φωτεινή, ομοιόμορφη και νεανική επιδερμίδα σε συνδυασμό με εξατομικευμένο self-tan.

Jenny.Gr

SELF TAN GOLDEN BODY GEL

Προσφέροντας βαθιά ενυδάτωση και μεγάλη διάρκεια, το Lancaster Self Tan Golden Body Gel δημιουργεί σταδιακά ένα φυσικό καλοκαιρινό μαύρισμα, ενώ παράλληλα ενυδατώνει την επιδερμίδα και απαλύνει τις ορατές ατέλειες. Αυτό το 2-σε-1 αποτελεσματικό self-tan προϊόν προσφέρει ενυδάτωση και ομοιόμορφη, φυσική χρυσαφένια λάμψη μέσα σε μία ώρα, με διάρκεια έως και μία εβδομάδα.

Το 91% των γυναικών που δοκίμασαν το προϊόν συμφώνησαν ότι η επιδερμίδα τους ήταν πιο λεία και το 92% ότι το gel δημιουργεί με την πάροδο του χρόνου ένα μαύρισμα που χτίζεται με την πάροδο του χρόνου.

Το 100% των γυναικών συμφώνησε ότι το gel εφαρμόζεται εύκολα και γρήγορα ενώ απλώνεται ομοιόμορφα χωρίς να αφήνει ορατά σημάδια, γραμμές ή κηλίδες.

Το 97% δήλωσε ότι απλώνεται εύκολα για ομοιόμορφη εφαρμογή, ενώ το 93% συμφώνησε ότι το μαύρισμα είναι ανθεκτικό στον ιδρώτα. Το 100% δήλωσε ότι δεν αισθάνεται ξηρότητα στην επιδερμίδα μετά τη χρήση του προϊόντος.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.