ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Petit Matin & Grand Soir: Δύο νέα eau de parfum που μόλις αγγίζουν την επιδερμίδα απελευθερώνουν μια λάμψη από Παρίσι


JTeam

18 Απριλίου 2024

Petit Matin & Grand Soir: Δύο νέα eau de parfum που μόλις αγγίζουν την επιδερμίδα απελευθερώνουν μια λάμψη από Παρίσι
«Η πρωινή δροσιά με το Petit Matin και η λάμψη μιας μεγάλης βραδιάς με το Grand Soir. Ζω στο ρυθμό ενός μαγευτικού και λαμπερού Παρισιού. Αυτές οι μοναδικές, πολύτιμες στιγμές με ενέπνευσαν να δημιουργήσω ένα ντουέτο αρωμάτων που μοιάζει με οσφρητική απόδραση στην καρδιά της Πόλης του Φωτός... » - Francis Kurkdjian

Στον πυρήνα της αισθητικής του Οίκου βρίσκεται το Παρίσι - μια ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης για τον Francis Kurkdjian. Αιχμαλωτίζει τον ρυθμό της πόλης, τη μαγεία και το μυστήριο. Το 2016, ο Αρωματοποιός θέλησε να μοιραστεί μερικά από τα πιο βαθιά συναισθήματά του μέσα από δύο αρώματα που έγιναν εμβληματικά στην οσφρητική γκαρνταρόμπα του Οίκου, το Petit Matin και το Grand Soir.

Αυτά τα δύο eau de parfum ενσαρκώνουν φευγαλέες στιγμές μιας ομορφιάς τόσο εντυπωσιακής που μένουν χαραγμένες στη μνήμη για πάντα. Η Πόλη του Φωτός, από την αυγή μέχρι το σούρουπο. Σαν μια θύμηση των συναισθημάτων του, ο Francis Kurkdjian «μετέφρασε» αυτές τις στιγμές σε δύο εξαίσιες αρωματικές δημιουργίες.

Jenny.Gr

Ξυπνώντας νωρίς το πρωί και δραπετεύοντας μέσα από την ευχάριστη δροσιά του Παρισιού στο ημίφως. Ανακαλύπτοντας ξανά τη γεύση των όμορφων πραγμάτων όπως μια βόλτα στα δρομάκια και κάτω από τις έρημες, για λίγο, αψίδες. Βρίσκοντας χρόνο για διάβασμα ή για ονειροπόληση σε έναν κήπο. Ριγώντας ελαφρά στο πρώτο φως της ημέρας, έτοιμη να αδράξεις τη μέρα που ξεκινάει. Καθώς ο ήλιος ανατέλλει, οι δειλές ακτίνες του διαπερνούν τις στέγες της πρωτεύουσας και η πόλη πλέον φοράει το αστραφτερό πέπλο της. Ο Σηκουάνας λαμπυρίζει από χιλιάδες αντανακλάσεις, οι τσίγκινες στέγες παίρνουν μια μπλε-γκρι απόχρωση. Η ομορφιά είναι παντού, σε κάθε ακτίδα φωτός, στην χαμηλόφωνη ηρεμία που ελάχιστα διαταράσσουν οι θόρυβοι μιας πόλης που ακόμα κοιμάται. Ο ήχος από τα βήματα στα πεζοδρόμια και από τα φλυτζάνια στα καφέ. Είναι νωρίς το πρωί με το Petit Matin και το Παρίσι ξυπνάει γαλήνια.

Το Petit Matin είναι ένας ψίθυρος απολαυστικής δροσιάς – της δροσιάς που έχει το Παρίσι στην πρώτη νύξη μιας καινούριας, λαμπερής μέρας όταν το αγκαλιάζει μια ανέγγιχτη χρυσή άλως. Άνθος πορτοκαλιάς, αιθέρια έλαια litsea cubeba (εξωτική λουίζα) και λεβάντας κυριαρχούν στη σύνθεση αυτού του φωτεινού και ακτινοβόλου eau de parfum. Η πουδρένια γλύκα του ακόρντου κράταιγου εισχωρεί στις νότες καρδιάς, ενώ το musky ακόρντο με Ambroxan™ υπογραμμίζει τις επιβλητικές νότες βάσης. Ένα κύμα αγνής χαράς.

Jenny.Gr

Επιτέλους, η μεγάλη βραδιά! Προσθέτοντας τις τελευταίες πινελιές στην εμφάνισή σας για να ζήσετε μοναδικές στιγμές σε ένα μαγικό Παρίσι και αφήνοντας ολοκληρωτικά τον εαυτό σας να παρασυρθεί σε μια δίνη απολαύσεων. Τα μνημεία φωτίζονται το ένα μετά το άλλο, καλύπτοντας κάθε γέφυρα και κάθε γωνιά των δρόμων με λάμψεις φωτός. Σαν πρελούδιο στα φώτα της πόλης, ο ουρανός βάφεται με συναρπαστικά χρώματα, από μελί σε μια σαγηνευτική κεχριμπαρένια απόχρωση. Μια γιορτή για τα μάτια, που ανεβάζει τη διάθεση. Με το Grand Soir, η βραδιά φοράει ένα χάλκινο φωτοστέφανο - χρυσά γλυπτά και θόλοι λάμπουν πριν παραδοθούν στα μυστήρια της νύχτας. Το Παρίσι είναι μια σκηνή. Οι κουρτίνες ανοίγουν. Ας αρχίσει η παράσταση.

Κεχριμπαρένιο και ξυλώδες, ζωηρό και σαγηνευτικό, το Grand Soir είναι ένα οσφρητικό αριστούργημα που ξεχειλίζει αισθησιασμό. Στην αρχή αποκαλύπτεται το βάθος ενός ακόρντου λάβδανου που συνδυάζεται με λεβάντα και φύλλα κανέλας, ενώ η γλυκιά ζεστασιά ενός ακόρντου από κεχριμπάρι και βανίλια με νύξεις βενζόης, κυριαρχεί στις νότες βάσης. Απλά ακαταμάχητο.

Jenny.Gr

Τα δύο eau de parfum φιλοξενούνται στο εμβληματικό μπουκάλι των 70ml, στο γενναιόδωρο μέγεθος των 200ml και πλέον είναι διαθέσιμα και σε on-the-go μέγεθος 35ml. Ιδανικό για να το έχετε πάντα στην τσάντα σας και να αρωματίζεστε όποτε θέλετε κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μόλις αγγίζει την επιδερμίδα, μια λάμψη από Παρίσι απελευθερώνεται και σας τυλίγει.

Petit Matin Eau De Parfum

Jenny.Gr

Οσφρητική οικογένεια: Musky - Citrusy
Συστατικά: Άνθος πορτοκαλιάς, αιθέριο έλαιο litsea cubeba, αιθέριο έλαιο λεβάντας, ακόρντο κράταιγου, musky ακόρντο, Ambroxan™.

Grand Soir Eau De Parfum

Jenny.Gr

Οσφρητική οικογένεια: Woody - Ambery
Συστατικά: absolute λάβδανου, αιθέριο έλαιο λεβάντας, αιθέριο έλαιο φύλλων κανέλας, βενζόη, ακόρντο βανίλιας-κεχριμπαριού

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.