ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Bobbi Brown x Kerri Rosenthal: Η ομορφιά είναι αγάπη


JTeam

10 Μαΐου 2024

Bobbi Brown x Kerri Rosenthal: Η ομορφιά είναι αγάπη
Η συλλογή Limited-Edition Kerri Rosenthal, έρχεται σε μία πολύχρωμη συσκευασία, εμπνευσμένη από την ξεχωριστή και παιχνιδιάρικη αισθητική της Kerri Rosenthal και σας προσκαλεί να εκφράσετε την αγάπη σας για την ομορφιά

Αυτή η αποκλειστική συλλογή εμπνέει τη δημιουργικότητά σας με το εμβληματικό «Beauty is Love» και με τα ζωηρά day-to-night essentials, ώστε να δημιουργήσετε μια σειρά από looks τόσο μοναδικά όσο εσείς.

Γνωρίστε τα αγαπημένα μας προϊόντα:

HIGHLIGHTING POWDER

Αυτή η κορυφαία σύνθεση προσφέρει λάμψη με εξαιρετικά κομψά περλέ χρώματα που «γλιστρούν» πάνω στην επιδερμίδα σας για φυσική λάμψη.

ΑΠΟΧΡΩΣΗ: Rose Gold Glow

LUXE EYE SHADOW QUAD

Μία πολυτελής παλέτα με σκιές ματιών, με παιχνιδιάρικη διάθεση, εμπνευσμένη από το «Beauty is Love» της Kerri Rosenthal, ζωντανεύει κάθε look με 4 αποχρώσεις που συνδυάζονται μεταξύ τους και προσφέρει ένα πολυδιάστατο μεταλλικό τελείωμα.

ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ: Skyline Shimmer, Bronze Lights, Mars, Morning Coffee

Jenny.Gr


EYE SHADOW TRIO

Δημιουργήστε εκφραστικά looks για τα μάτια σας με τις αγαπημένες σας μεταξένιες σκιές ματιών, διαθέσιμες σε 2 γυαλιστερές και ματ παλέτες για κάθε διάθεση και στιγμή.

SUPA GIRL ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ: Sunset Blush, You Are Golden, Clementine
IT’S MAGIC SHADES: Sunkissed, Rose Moon, Real Feels

LUXE MATTE LIP

Με σύνθεση που δεν στεγνώνει τα χείλη και με 10ωρη διάρκεια, τα Luxe Matte Lipsticks σε 3 αποχρώσεις είναι εμπνευσμένα από τα γεμάτα ζωντανά χρώματα της πιο εμβληματικής δημιουργίας της Kerri Rosenthal.

ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ: Power Play, Red Carpet, Boss Pink

«Πάντα ήμουν κορίτσι της Bobbi Brown. Πιστεύω πως πρέπει να είμαστε ο πραγματικός μας εαυτός – έτσι μεγάλωσα τα παιδιά μου και έτσι ξεκίνησα τη δική μου επιχείρηση. Η καρδιά μου είπε ΝΑΙ στη συνεργασία με ένα brand που μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες». – Kerri Rosenthal​

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.