ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

SENSAI: Ανακαλύψτε τις νέες, πολυτελείς beauty «αφίξεις»


JTeam

22 Μαΐου 2024

SENSAI: Ανακαλύψτε τις νέες, πολυτελείς beauty «αφίξεις»
Όσα θέλετε να γνωρίζετε για τα νέα λανσαρίσματα της μάρκας

SENSAI SILKY BRONZE SUNSCREENS

Αυτό το καλοκαίρι, η σειρά SILKY BRONZE σας προσκαλεί σε μία δροσιστική καλοκαιρινή απόδραση με μια συλλογή από εξαιρετικές συνθέσεις που προσφέρουν προστασία χωρίς να βαραίνουν το δέρμα. Η τελευταία προσθήκη, το COOLING PROTECTIVE SUNCARE SPRAY SPF50+ είναι μια καινοτομία στην αντηλιακή φροντίδα που κάνει την εφαρμογή SPF εύκολη και παράλληλα κομψή. Κατά την εφαρμογή, το εξαιρετικά λεπτόρρευστο mist ενυδατώνει αφήνοντας μία αίσθηση αναζωογόνησης, ενώ παράλληλα προστατεύει το δέρμα από τις υπεριώδεις ακτίνες UV και τα ορατά σημάδια πρόωρης γήρανσης του δέρματος. Το φινίρισμα είναι σαν μετάξι - διάφανο, απαλό και ελαφρύ. Η συλλογή SILKY BRONZE είναι σχεδιασμένη με αφοσίωση στη αποστολή του οίκου: Περισσότερος σεβασμός για τους Ωκεανούς.

Jenny.Gr

SENSAI TOTAL FINISH FOUNDATION

Το νούμερο #1 SENSAI Foundation έχει αναβαθμιστεί για να προσφέρει πιο άνετο και φυσικό αποτέλεσμα .Το νέο SENSAI TOTAL FINISH προσφέρει μεταξένια λάμψη, ενυδάτωση και την υψηλή κάλυψη μιας πούδρας με μία μόνο κίνηση. Απαλή και ελαφριά, η σύνθεση αφήνει την επιδερμίδα να αναπνεύσει και προσφέρει μια αίσθηση ενυδάτωσης και άνεσης. Με ένα απλό πέρασμα, το foundation TOTAL FINISH γίνεται ένα με την επιδερμίδα, χαρίζοντας φυσική, υγιή λάμψη.

Jenny.Gr

SENSAI AWAKENING EYE ESSENCE

Ειδικά σχεδιασμένο για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών που υπόκειται σε ξηρότητα λόγω των συνεχών μικρό-κινήσεων και του δέρματος που είναι λεπτότερο σε σύγκριση με το υπόλοιπο πρόσωπο. Το AWAKENING CREAMY EYE ESSENCE είναι σχεδιασμένο με ιδιότητες που ενθαρρύνουν τη διάχυση της υγρασίας στην κεράτινη στιβάδα. Με αυτόν τον τρόπο απαλύνεται η όψη των ρυτίδων, των μαύρων κύκλων καθώς και η ορατή χαλάρωση των βλεφάρων. Συνοδευόμενη από την πρωτότυπη μέθοδο μασάζ, τα κουρασμένα μάτια «ξυπνούν» και ανανεώνονται. Η ελαφριά, κρεμώδης υφή της «λιώνει», εφαρμόζοντας άψογα κάτω αλλά και πάνω από το μακιγιάζ. Σφριγηλά, ελαστικά και ενυδατωμένα, τα μάτια λάμπουν όλη μέρα.

Jenny.Gr

SENSAI ULTIMATE MASK

Η ULTIMATE MASK ήρθε για να αναβαθμίσει την νυχτερινή περιποίηση της επιδερμίδας. Κατά την εφαρμογή, η βελούδινη, πλούσια υφή της μεταμορφώνεται σε ένα μεταξένιο έλαιο που σφραγίζει την ενυδάτωση και χαρίζει στην επιδερμίδα μία υπέροχη λάμψη. Τα αποτελέσματα ενισχύονται με την ειδικά σχεδιασμένη πλάκα μασάζ που χαϊδεύει απαλά το περίγραμμα του προσώπου και το ντεκολτέ, ενώ το χαρακτηριστικό άρωμα της ULTIMATE προετοιμάζει τις αισθήσεις για ξεκούραση. Καθώς διαθέτει Koishimaru Silk Infinite και Sakura Eternal Complex, αυτή η μάσκα αντιμετωπίζει τους βασικούς παράγοντες ορατής γήρανσης του δέρματος. Tο πρωί, ξυπνήστε με δέρμα - σφριγηλό, απαλό και λαμπερό.

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.