«Μοναδική, όπως το δέρμα σου» από το Bio-Oil

Το Bio-Oil παρουσιάζει τη νέα του καμπάνια και βοηθά το δέρμα μας να πει τη δική του ιστορία

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018
Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018

Η νέα καμπάνια του Bio-Oil έχει τίτλο «Μοναδική, όπως το δέρμα σου» και στοχεύει να εμπνεύσει κάθε γυναίκα να αγκαλιάσει και να αναδείξει τη μοναδικότητα του δέρματος της. Άλλωστε το δέρμα μας είναι σαν ένα ανοιχτό βιβλίο· κουβαλάει μαζί του όλες μας τις ιστορίες, αποκαλύπτει τα συναισθήματά μας και αφηγείται με το δικό του τρόπο τις προσωπικές μας εμπειρίες.

 

Το Bio-Oil παρουσιάζει τη νέα του καμπάνια με τίτλο «Μοναδική, όπως το δέρμα σου», με στόχο να εμπνεύσει κάθε γυναίκα να αγκαλιάσει και να αναδείξει τη μοναδικότητα του δέρματος της. Το δέρμα σου, άλλωστε, είναι σαν ένα ανοιχτό βιβλίο· κουβαλάει μαζί του όλες σου τις ιστορίες, αποκαλύπτει τα συναισθήματά σου και αφηγείται με το δικό του τρόπο τις προσωπικές σου εμπειρίες.

 

Το δέρμα σου λέει πως από τη ζωή σου πέρασαν χαμόγελα, πως για κάτι έχεις παλέψει σκληρά  και πως συνεχίζεις να αγαπάς, να χαμογελάς και να μεγαλώνεις με τον πιο όμορφο τρόπο. Το δέρμα σου είναι τόσο μοναδικό, όσο εσύ, και η σωστή  φροντίδα του είναι πολύ σημαντική.

 

Το Bio-Oil, πιστός σύμμαχος εκατομμυρίων γυναικών σε όλο τον κόσμο, είναι δίπλα σου κάθε μέρα, φροντίζοντας να καλύπτει κάθε ανάγκη του δέρματος σου. Ουλές, ραγάδες, ανομοιόμορφος τόνος δέρματος, το Bio-Oil είναι πάντα δίπλα σου για να καλύψει κάθε σου ανάγκη, φροντίζοντας και αναπλάθοντας το δέρμα σου με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

 

Το Bio-Oil δεν είναι ένα συνηθισμένο έλαιο περιποίησης· είναι ένα έλαιο που προσφέρει αποδεδειγμένα ειδική φροντίδα, ειδικά για το δέρμα σου. Κάνε το Bio-Oil αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σου και βοήθησε το δέρμα σου να πει τη δική του υπέροχη, ξεχωριστή ιστορία. Μπες στη σελίδα του Bio-Oil στο Facebook, δες το νέο του video, γράψε με comment τη #monadikiopostodermasou ιστορία και γίνε εσύ μία από τις τυχερές που θα τη μοιραστούν μαζί μας στα επόμενα Bio-Oil videos!

 

 

 

«Bio-Oil, ειδική φροντίδα, ειδικά για το δέρμα σου»

 


Tags: ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΔΕΡΜΑΤΟΣ| ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ| ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ| BIO OIL| ΕΝΥΔΑΤΙΚΟ ΛΑΔΙ| ΕΙΔΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
MORE FOR YOU