ΟΜΟΡΦΙΑ DIY BEAUTY

Beauté την Κυριακή: Προετοιμάζουμε τη μάσκα από πορτοκάλι


TSVIGKOU

17 Σεπτεμβρίου 2017

20214720-116894455618363-6666761301865267200-n.jpg

Τα υλικά που θα χρειαστούμε είναι απλά και πιθανότατα τα έχουμε και στο ντουλάπι της κουζίνας μας.


Συγκεκριμένα χρειαζόμαστε:

  1. Τρία πορτοκάλια
  2. 2 κουταλιές του γλυκού γιαούρτι
  3. 1 κουταλιά του γλυκού μέλι

Εκτέλεση:

Αφαιρούμε τις φλούδες από τα πορτοκάλια, τις κόβουμε σε μικρά κομματάκια και τις πλένουμε καλά. Στη συνέχεια τις αφήνουμε στον ήλιο για περίπου τρεις ημέρες, έτσι ώστε να γίνουν αποξηραμένες. Όταν τις μαζέψουμε τις βάζουμε στο μπλέντερ και τις κάνουμε σκόνη. Στη συνέχεια βάζουμε δύο κουταλάκια του γλυκού γιαούρτι, ένα κουταλάκι μέλι και δύο κουταλιές σκόνη πορτοκαλιού σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε καλά. Η μάσκα είναι έτοιμη να την εφαρμόσουμε σε καθαρό πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. Την απλώνουμε κάνοντας απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις και την αφήνουμε για περίπου 15 με 20 λεπτά. Ξεπλένουμε στη συνέχεια με χλιαρό νερό.

 

General Info: Πάντα να δοκιμάζετε οποιοδήποτε προϊόν ή DIY συνταγή σε ένα μικρό μέρος του προσώπου σας. Για οποιοδήποτε ανεπιθύμητη, μη συνηθισμένη αντίδραση θα πρέπει να ενημερώνετε το γιατρό σας.

 

Όπως κάθε μάσκα έτσι και αυτές που φτιάχνετε μόνες σας, πρέπει να τις απλώνετε σε καθαρό πρόσωπο. Πριν την εφαρμογή, κάντε ένα σχολαστικό καθαρισμό με προϊόν που ταιριάζει στον τύπο δέρματος.

[gallery-717036]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.