Έφτιαξα μόνη μου Xmas beauty δωράκια για τους φίλους μου

Φτιάξτε τα κι εσείς, θα ενθουσιαστούν οι φίλοι σας!

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2016
Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2016

Δεν ξέρω για εσάς, πάντως εγώ προσωπικά λατρεύω τα Χριστούγεννα και ένας από τους λόγους είναι όλα αυτά τα δώρα που πρέπει να προετοιμάσω.

Κάθε χρόνο βγαίνω στην αγορά, επιλέγω όμορφα δωράκια και στη συνέχεια στο σπίτι κάθομαι και τα τυλίγω με χαρτί, κορδέλα, προσθέτω κάρτες, γενικότερα είναι μία διαδικασία που την απολαμβάνω.
Φέτος αποφάσισα να φτιάξω μόνη μου μοναδικά δώρα για τους δικούς μου ανθρώπους. Αγόρασα μικρά βαζάκια, πολύχρωμες κορδέλες και λευκές ετικέτες απο μαγαζί που πουλούσε είδη συσκευασίας. Στη συνέχεια πήγα στο φαρμακείο και πήρα βούτυρο καρύδας, λάδι καρύδας, αιθέριο έλαιο μέντας. Τέλος από το ζαχαροπλαστείο της γειτονιάς μου ζήτησα να μου βάλουν σε ένα μικρό μπουκαλάκι λίγο κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής.

Όταν πήγα σπίτι έφτιαξα μόνη μου την αγαπημένη μου συνταγή για το απόλυτα refreshing body butter. Για κάθε βαζάκι χρειάστηκα 6 κουταλιές βούτυρο καρύδας, 8 κουταλιές λάδι καρύδας, 4 σταγόνες μέντας και 2 σταγόνες κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής.
Σε ένα μικρό κατσαρολάκι έλιωσα και ανακάτεψα το βούτυρο με το λάδι καρύδας, στη συνέχεια πρόσθεσα το έλαιο μέντας και το χρώμα ζαχαροπλαστικής. Τοποθέτησα το μείγμα μου προσεχτικά στα βαζάκια και επανέλαβα την ίδια διαδικασία 6 φορές, για να καλύψω όλα τα γυναικεία Χριστουγεννιάτικα δώρα.
Τέλος πρόσθεσα την ετικέτα στην οποία έγραψα τα συστατικά και μία μικρή Χριστουγεννιάτικη ευχή, έβαλα τα καπάκα στα βαζάκια, τα τύλιξα με το χαρτί περιτυλίγματος και πρόσθεσα την κορδέλα!

Πιστέψτε με πιστεύω ότι αυτά είναι τα πιο ξεχωριστά και χρήσιμα δώρα που έχω κάνει ποτέ σε δικούς μου ανθρώπους. Δοκιμάστε κι εσείς να κάνετε μία DIY συνταγή και να την τοποθετήσετε σε όμορφη συσκευασία, για να την προσφέρετε φέτος τα Χριστούγεννα. Όλη αυτή η διαδικασία είναι τόσο ξεχωριστή και σίγουρα θα την εκτιμήσουν οι δικοί σας άνθρωποι και εσείς θα την ευχαριστηθείτε.Tags: ΟΜΟΡΦΙΑ| DIY BEAUTY| BODY BUTTER| ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΔΩΡΑ
MORE FOR YOU