Πώς μπορούμε να αποκτήσουμε τα πιο εντυπωσιακά makeup looks των Golden Globes

Δεν είναι τόσο δύσκολο να αντιγράψετε τα looks, όσο νομίζετε.

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017
Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017
www.visualhellas.gr

Πραγματικά είχαμε πολλά χρόνια να δούμε τόσο εντυπωσιακά μακιγιάζ και χτενίσματα σε κόκκινο χαλί. Οι διάσημες έκαναν τις καλύτερες beauty επιλογές και η κάθε μία προτίμησε το στιλ που της ταιριάζει καλύτερα. 

Τα red berry lips, τα smokey eyes και το strobing είχαν την τιμητική τους στις Χρυσές Σφαίρες. Σίγουρα, όλες ξεχωρίσαμε κάποια beauty looks και τις επόμενες ημέρες θα προσπαθήσουμε να τα αντιγράψουμε.
Σήμερα, επιλέξαμε δύο από τις πιο εντυπωσιακές κυρίες της βραδιάς, Zoe Saldana και Sofia Vergara, οι οποίες είχαν εντελώς διαφορετικό μακιγιάζ, σχεδόν ίδιο χτένισμα και κάθε μία ντύθηκε ανάλογα με την προσωπικότητά της.
Από τη μία το ελαφρύ, σε καφέ αποχρώσεις smokey της Sofia είναι ένα μακιγιάζ που ταιριάζει σε κάθε χρώμα επιδερμίδας και από την άλλη το λαμπερό natural makeup look της Zoe είναι αυτό που χρειαζόμαστε όλο το χρόνο-ιδιαίτερα το καλοκαίρι-για να δείχνουμε περιποιημένες και εντυπωσιακές.

Ξεκινάμε λοιπόν με τη Sofia Vergara, η οποία με ελάχιστα καλλυντικά δημιούργησε έντονο βλέμμα, εντυπωσιακά καφέ χείλη-είναι το νέο trend στο μακιγιάζ-και ενυδατωμένη, σε ηλιοκαμμένο στιλ επιδερμίδα. Με τα παρακάτω καλλυντικά μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε το look της.

6 photos

Το μακιγιάζ της Sofia φαίνεται εντυπωσιακο, ωστόσο μπορείτε εύκολα να το αποκτήσετε. Διαβάστε τις λεζάντες και ακολουθήστε τα tips. Σε κάθε περίπτωση να θυμάστε ότι χρειάζεστε ένα super ενυδατικό foundation για να έχετε την επιδερμίδα της Sofia.

7 photos

Και μετά το makeup look της Sofia, πηγαίνουμε στην Zoe. Το υπέροχο Gucci φόρεμά της, δεν μπορούσε να συνδυαστεί με διαφορετικό μακιγιάζ. Η λαμπερή  επιδερμίδα, το pale pink κραγιόν και ρουζ της και τα ελαφρώς τονισμένα, τοξοειδή φρύδια της είναι το  φυσικό μακιγιάζ που πρέπει να κάνει κάθε γυναίκα για να αναδείξει τη θηλυκότητά της.

5 photos

Ένα μακιγιάζ τόσο εύκολο, κομψό και άκρως θηλυκό όπως αυτό της Zoe Saldana πρέπει να το επιλέγουμε συχνά σε επίσημες εμφανίσεις μας!

5 photosTags: ΜΑΚΙΓΙΑΖ| ΧΡΥΣΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ| ZOE SALDANA| SOFIA VERGARA| STAR BEAUTY| MAKEUP LOOK| ΧΡΥΣΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ 2017| ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΙ| ΗΛΙΟΚΑΜΜΕΝΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ| RED CARPET MAKEUP LOOK
MORE FOR YOU