Το πασπαρτού καλλυντικό που χρειάζεστε σε κάθε μακιγιάζ

Δεν πρέπει να λείπει από κανένα γυναικείο νεσεσέρ.

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Σάββατο, 25 Μαρτίου 2017
Σάββατο, 25 Μαρτίου 2017
pixel formula

Όποιο μακιγιάζ κι αν επιλέξετε, όποια τεχνική και αν ακολουθήσετε, υπάρχει ένα προϊόν ομορφιάς που είναι απαραίτητο να εφαρμόσετε στα μάτια σας για να πετύχετε το ιδανικό αποτέλεσμα. Από το πιο απαλό, natural makeup look, μέχρι το πιο έντονο, sexy smokey eye look, η μάσκαρα είναι το No1 καλλυντικό που θα ολοκληρώσει το μακιγιάζ σας.

Δεν αρκεί απλά να περάσετε τις βλεφαρίδες σας, με τη μάσκαρα, υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος που πρέπει να τις βάψετε.
Ξεκινήστε από την εξωτερική γωνία των ματιών σας και κάντε αρκετά περάσματα με το βουρτσάκι, ανοίγοντας τις βλεφαρίδες σας προς τα έξω. Στη συνέχεια επικεντρωθείτε στη μέση, δίνοντάς τους φορά προς το κέντρο. Τέλος στην εσωτερική γωνία, με τη μύτη από το βουρτσάκι κάντε αρκετά περάσματα, για να τις τονίσετε. Να θυμάστε, ότι στο συγκεκριμένο σημείο, οι βλεφαρίδες σας δεν είναι ιδιαίτερα πυκνές, γι αυτό πρέπει να επιμείνετε παραπάνω. Επίσης για να έχετε έντονο βλέμμα θα πρέπει να ξεκινάτε και δίνετε έμφαση στις ρίζες και μετά να προχωράτε προς τις άκρες, ανοίγοντάς τις. 
Οι κολλημένες άκρες στις βλεφαρίδες δεν είναι ποτέ εντυπωσιακές και ελκυστικές, σημασία έχει να επιμείνετε στις ρίζες, με αυτό τον τρόπο θα έχετε εντυπωσιακό βλέμμα και θα αναδείξετε οποιοδήποτε μακιγιάζ έχετε επιλέξει, απαλό ή έντονο.
Βρείτε τη μάσκαρα που σας βολεύει περισσότερο στη χρήση και που σας χαρίζει το ιδανικό βλέμμα που έχετε ονειρευτεί. Προσωπικά λατρεύω τη νέα μάσκαρα της Maybelline, "THE FALSIES PUSH UP ANGEL IN LUMINOUS BROWN".  Το ειδικό της βουρτσάκι, ξεδιπλώνει τις βλεφαρίδες μου και τις κάνει να μοιάζουν σαν ψεύτικες. Επιπλέον οι μικρές ακίδες που διαθέτει, πιάνουν ακόμα και τις πιο μικρές βλεφαρίδες μου, που είναι κρυμμένες στις εσωτερικές γωνίες των ματιών μου. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 Tags: ΜΑΚΙΓΙΑΖ| ΜΑΣΚΑΡΑ| SMOKEY EYES| ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ| ΦΥΣΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ| ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΑΤΙΩΝ
MORE FOR YOU