Πώς να αντιγράψετε το beauty look της Audrey Hepburn

Ένα makeup look που αναδεικνύει τη θηλυκότητα που κρύβει κάθε γυναίκα.

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2017
Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2017
www.visualhellas.gr

Αν ξεκινήσουμε από τα αρχαία χρόνια και καταλήξουμε στο σήμερα, θα διαπιστώσουμε ότι το makeup look των γυναικών ήταν ο καθρέπτης τους για την κοινωνική τους θέση. Κάθε δεκαετία έχει στιγματιστεί από beauty icons, που λανσάρανε με μοναδικό τρόπο το makeup look που ήταν in-fashion τη συγκεκριμένη εποχή.

Μία από τις πιο γνωστές μορφές του Hollywood τις δεκαετίες του 1950 και του 1960, η Audrey Hepburn (1929-1993) είναι από τα icons που μέχρι σήμερα θέλουμε να υιοθετήσουμε το look της. Μία γυναίκα που δε χρειαζόταν το μακιγιάζ για να είναι όμορφη, ούτε το έκανε για να ευχαριστήσει κάποιον. Ήταν ο τρόπος να ευχαριστήσει η ίδια τον εαυτό της, μπορούμε να πούμε ότι αποτελούσε το μέσο αυτοέκφρασης.
Η ίδια καθιέρωσε τα δικά της standard ομορφιάς, με αποτέλεσμα μέχρι σήμερα να ζητάμε το Audrey look, που σημαίνει έντονες βλεφαρίδες, fresh and healthy μάγουλο, eyeliner στις άνω ρίζες ρίζες των βλεφάρων και femme-fatale χείλη σε έντονες αποχρώσεις όπως είναι το κόκκινο.

10 photos


Όταν λοιπόν θέλω να εκφραστώ δημιουγικά με ένα look που έχει αντίκτυπο, επιλέγω τα καλλυντικά Avon, από την ολοκαίνουργια σειρά MARK. Πρόκειται για μία τεράστια γκάμα προϊόντων για όλο το πρόσωπο που προσωπικά μου θυμίζουν την παλέτα ενός καλλιτέχνη. Όπως ένας ζωγράφος πρέπει να έχει στη διάθεσή του χρώματα και πινέλα για να εκφραστεί, έτσι κι εγώ για να εκφράσω την αυτοπεποίθηση μου, να βάλω το σημάδι μου σα γυναίκα επιλέγω τη συγκεκριμένη σειρά καλλυντικών και δημιουργώ τα looks, διάφορων icons που έχουν μείνει στην ιστορία για την προσωπικότητά τους, για το στιλ τους, για το μακιγιάζ τους. 
Για το beauty look της Audrey χρησιμοποίησα τα καλλυντικά που ακολουθούν.

4 photos

Και αν νομίζετε ότι μόνο εγώ επιλέγω να αντιγράψω το beauty look της Audrey Hepburn, ρίξτε μία ματιά στις celebrities που ακολουθούν και μάθετε ποιο καλλυντικό έδωσε αυτό το χαρακτήρα στο μακιγιάζ τους.

7 photos

Μην ξεχνάς ότι το πρόσωπό σου είναι ένας καμβάς, #MakeYourMark λοιπόν με τα μοναδικά Avon προϊόντα, από τη νέα σειρά MARK.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα Tags: ΜΑΚΙΓΙΑΖ| BEAUTY ICON| AUDREY HEPBURN| MAKEUP LOOK| HOLLYWOOD| #MAKEYOURMARK
MORE FOR YOU