Δεν αρκεί απλά να πετύχουμε το τέλειο σχήμα φρυδιών

Θέλουμε να είμαστε και σίγουρες ότι το σχήμα θα διατηρηθεί για ώρες.

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017
Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017
pixel formula

Είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά που κάθε γυναίκα πλέον τονίζει στο καθημερινό αλλά και στο επίσημο μακιγιάζΤα πυκνά, καλοσχηματισμένα φρύδια είναι MUST τα τελευταία χρόνια και όπως όλα δείχνουν, μάλλον ήρθαν στη μόδα...για να μείνουν. Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε, ότι αυτό το trend δε θέλουμε ούτε εμείς να φύγει!

Ανάλογα τι βολεύει την κάθε μία έχουμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε μολύβι ή σκιά φρυδιών. Κάποιες φορές όμως αυτό δεν είναι αρκετό, ιδιαίτερα όταν θέλουμε ένα αυστηρό φρύδι και το πιο σημαντικό θέλουμε να διατηρήσει το σχήμα του, για όλη τη διάρκεια της ημέρας. 

Με τη μάσκαρα "BROW DRAMA IN DARK BLOND", της Maybelline κατάφερα να αποκτήσω φρύδια που εντυπωσιάζουν.

Κάνω ένα πέρασμα με το ειδικό βουρτσάκι, δίνω το τέλειο σχήμα και είμαι σίγουρη ότι δε θα χαλάσει τίποτα για όλη την ημέρα. Από το πρωί που πάω γραφείο, μέχρι το βράδυ που μπορεί να βρεθώ με τις φίλες μου, έχω το τέλειο drama look.

Για να εμπνευστείτε περισσότερο για πυκνά, καλοσχηματισμένα φρύδια σας υπενθυμίζουμε τη Natalia Castellar, η οποία έχει τα πιο εντυπωσιακά φρύδια που έχουμε δει σε γυναίκα!

12 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΜΑΚΙΓΙΑΖ| ΦΡΥΔΙΑ| ΕΝΤΟΝΟ ΒΛΕΜΜΑ| ΕΝΤΟΝΟ ΜΑΤΙ| MAKEUP LOOK| ΜΑΣΚΑΡΑ ΦΡΥΔΙΩΝ
MORE FOR YOU