Πινέλο Vs Pom Pom: Πώς απλώνεται καλύτερα η πούδρα;

Η επιλογή εξαρτάται από το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017
Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017
pixel formula

Όλα εξαρτώνται από το αποτέλεσμα που επιθυμείτε να έχετε. Αρκετές γυναίκες στην καθημερινότητά τους χρησιμοποιούν πούδρα ως το βασικό καλλυντικό για βάση, ενώ υπάρχουν και μερικές που την εφαρμόζουν τοπικά για να κρύψουν τις γυαλάδες του προσώπου.
Τι βολεύει περισσότερο όμως, το πινέλο ή το σφουγγαράκι-pom-pom, το οποίο περιέχεται στις περισσότερες συσκευασίες.

Αν η πούδρα είναι το προϊόν που χρησιμοποιείτε για να κάνετε τη βάση σας, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το σφουγγαράκι είναι καλύτερο από το πινέλο. Αν πάλι θέλετε τοπική κάλυψη, σε σημεία που παρουσιάζετε λιπαρότητα, τότε ξανά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σφουγγαράκι ή ένα φουντωτό πινέλο για ρουζ ή και ματιών.
Προσωπικά στην καθημερινότητά μου χρησιμοποιώ την "ΠΟΥΔΡΑ SUPER STAY 24H IN IVORY", της Maybelline. Με βολεύει τρομερά το σφουγγαράκι που περιέχεται στη συσκευασία. Το χειμώνα που πουδράρομαι τοπικά, σχηματίζω γωνία και το χρησιμοποιώ στα σημεία που πρέπει. Το καλοκαίρι που καλύπτω σχεδόν όλο το πρόσωπό μου, γιατί παρουσιάζω έντονη λιπαρότητα, με ταμποναριστές κινήσεις και απλωμένο το σφουγγαράκι, έχω τέλειο αποτέλεσμα.

Όταν θέλω έντονο μακιγιάζ, την εφαρμόζω πάνω από το foundation και η επιδερμίδα μου γίνεται πραγματικά αλαβάστρινη. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΛΙΠΑΡΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ| ΠΟΥΔΡΑ| ΠΙΝΕΛΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ| ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ| ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ| ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΛΥΨΗ
MORE FOR YOU