Τα καλλυντικά που χρησιμοποίησε ο James Kaliardos για το μακιγιάζ της Τζένης

Ο κορυφαίος makeup maestro James Kaliardos, σε ένα ιδιαίτερο facebook live για το jenny.gr.

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017
Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017

Ήταν ένα όμορφο και επιμορφωτικό απόγευμα στo κατάστημα της MAC στην Ερμού 44, αφού μάθαμε τόσα από τον James Kaliardos για το μακιγιάζ και την ομορφιά μας. Ο James είναι ένας από τους τρεις makeup maestros-Diane Kendal, James Kaliardos, Kabuki-που συνεργάστηκε η εταιρεία καλλυντικών, MAC, με σκοπό κάθε ένας, να δημιουργήσει μία συλλογή χρωμάτων που αντικατοπτρίζει το χαρακτηριστικό του στιλ. 
Οι συμβουλές του, τα makeup tricks, η άποψή του για το timeless makeup look, ήταν κάποια μόνο από όσα χρήσιμα κρατήσαμε, από το σημερινό ραντεβού μας μαζί του.

Ο τρόπος που χρησιμοποίησε το μακιγιάζ, τα προϊόντα που επέλεξε, και οι απαλές κινήσεις με τα χέρια του, δημιούργησαν ένα φυσικό look στη Τζένη και ανάδειξαν τα χαρακτηριστικά της.

Δείτε ολόκληρο το facebook live με τον James Kaliardos εδώ.

Τα καλλυντικά που χρησιμοποίησε ο makeup maestro James Kaliardos για το μακιγιάζ της Τζένης ήταν από την προσωπική συλλογή του για τη σειρά της ΜΑC, "Make-Up Art Cosmetics", η οποία κυκλοφορεί από σήμερα.

Βρείτε όλη τη σειρά, του James Kaliardos, από τη συλλογή καλλυντικών, "Make-Up Art Cosmetics", διαθέσιμη στα καταστήματα MAC, αλλά και online εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.Tags: ΜΑΚΙΓΙΑΖ| ΤΖΕΝΗ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ| ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ| MAC| JAMES KALIARDOS| ΤΑΣΕΙΣ ΑΝΟΙΞΗ 2017
MORE FOR YOU