Αυτό το μακιγιάζ θα σας κάνει να αγαπήσετε και πάλι τις παστέλ σκιές

Δείτε πώς μπορείτε να τις αναδείξετε.

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017
Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017
pixel formula

Συμβαίνει αρκετές φορές να είμαστε μπερδεμένες με το μακιγιάζ που πρέπει να επιλέξουμε για την έξοδό μας. Είναι ένα ανάλογο συναίσθημα, με αυτό που νιώθουμε μπροστά στην ντουλάπα μας όταν ψάχνουμε τι να φορέσουμε.

Σίγουρα όλες έχουμε τα κατάλληλα προϊόντα για να δημιουργήσουμε από το πιο έντονο, μέχρι το πιο φυσικό makeup look, κάποιες φορές όμως χρειαζόμαστε μία έμπνευση για να δημιουργήσουμε το look που απαιτεί η περίσταση.
Άνοιξη και παστέλ χρώματα πάνε μαζί, καθώς επίσης και το natural look. Το φυσικό όλες το επιλέγουμε πρωί, βράδυ και μας βγάζει ασπροπρόσωπες. Τι γίνεται όμως με τις παστέλ σκιές; Μήπως έχουν μπει κάπως στο περιθώριο; Baby blue, pink, απαλό κίτρινο, εκρού όλα αυτά τα χρώματα μήπως είναι η κατάλληλη εποχή να τα απλώσετε στο κινητό σας βλέφαρο και να αποκτήσετε ένα fresh makeup style;

6 photos


Αν σας φαίνεται κάπως ξεπερασμένο, ένα τέτοιο είδος μακιγιάζ, τότε η παρακάτω τεχνική ίσως απογειώσει οποιαδήποτε απόχρωση παστέλ σκιάς στο πρόσωπό σας. 

  1. Κάντε βάση και στο μάτι σας και δώστε matte υφή απλώνοντας μία μπεζ, φυσική σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο
  2. Στη συνέχεια επιλέξτε την παστέλ σκιά που σας ταιριάζει και καλύψτε το κινητό σας βλέφαρο, μέχρι την εσοχή που κάνει στο μάτι
  3. Με την ίδια σκιά και ένα γωνιακό πινέλο, τονίστε και τις κάτω ρίζες των βλεφάρων
  4. Τονίστε τις άνω ρίζες των βλεφάρων με ένα μολύβι ματιών σε σκούρα απόχρωση (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακόμα και μαύρο ή καφέ)
  5. Ολοκληρώστε το μακιγιάζ των ματιών με μάσκαρα

9 photos

Μόλις αποκτήσατε ένα σύγχρονο 70's Spring Makeup Look. Από τη μία η παστέλ σκιά θυμίζει κάτι από τα κορίτσια των λουλουδιών, από την άλλη οι τονισμένες ρίζες των βλεφάρων, δίνουν ένταση και κάνουν πιο μοντέρνο και sexy το βλέμμα σας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 Tags: ΜΑΚΙΓΙΑΖ| ΤΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΡΙΖΕΣ| ΚΙΝΗΤΟ ΒΛΕΦΑΡΟ| ΕΝΤΟΝΟ ΜΑΤΙ| ΠΑΣΤΕΛ ΣΚΙΕΣ| MAKEUP| SPRING MAKEUP TRENDS| ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ
MORE FOR YOU