Αυτό το beauty trick επιλέγουν όλες οι Γαλλίδες για σαγηνευτικό βλέμμα

Και να σκεφτείτε ότι εμείς το αποφεύγουμε.

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017
Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017
pixel formula

Το Παρίσι είναι μία από τις ομορφότερες πόλεις του κόσμου, αλλά ιδιαίτερα την άνοιξη είναι ένα must προορισμός. Ένας από τους λόγους που το κάνουν ξεχωριστό εκείνη την εποχή είναι και τα φρέσκα κορίτσια που κυκλοφορούν στην Πόλη του Φωτός και την κάνουν ακόμα πιο όμορφη. 

Οι Γαλλίδες αποφεύγουν τις υπερβολές με το μακιγιάζ, προτιμούν λευκή, καθαρή επιδερμίδα, απαλές ροζ αποχρώσεις χειλιών και μεγάλα μάτια. Πώς καταφέρνουν όμως να τα αποκτήσουν.
Το makeup trick που επιλέγουν οι ίδιες, ενώ εμείς το αποφεύγουμε είναι να βάφουν τις κάτω βλεφαρίδες τους. Ενώ οι περισσότερες από εμάς, επιλέγουμε απλά να κάνουμε ένα πέρασμα στις κάτω, ίσα-ίσα για να τις καθαρίσουμε από υπολείμματα σκιάς και πούδρας, οι French lovelies τις τονίζουν ακριβώς όπως και τις άνω.

9 photos


Πηγαίνοντας το χρόνο πίσω, θυμόμαστε το beauty-fashion icon, Twiggy, που ξεχώρισε στις δεκαετίες 60 και 70 για τα μεγάλα μάτια της. Εκτός από τις παστέλ αποχρώσεις που προτιμούσε για το κινητό της βλέφαρο, το eyeliner και το fresh μάγουλο, η ίδια τόνιζε τις άνω αλλά και τις κάτω βλεφαρίδες της με αρκετή μάσκαρα.  

Extra Tip: Για να πετύχετε το μακιγιάζ των κάτω βλεφαρίδων, χρησιμοποιήστε το πινέλο από τη μάσκαρα, κάθετα, ακριβώς όπως φαίνεται στην εικόνα παρακάτω.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 Tags: ΜΑΣΚΑΡΑ| ΜΑΤΙΑ| ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ| TWIGGY
MORE FOR YOU