Είδαμε beauty vloggers να απλώνουν βάση στο πρόσωπό τους με προφυλακτικό και ταμπόν

Και τα είδαμε όλα.

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017
Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017

Οι beauty vloggers έχουν δοκιμάσει τα πάντα για την εφαρμογή του makeup. Κάλτσες, σφουγγάρια κουζίνας, σιλικονούχα σουτιέν και πρόσφατα είδαμε κάποιες να χρησιμοποιούν ταμπόν αλλά και προφυλακτικό. Πραγματικά οι ίδιες βρίσκουν πάντα τον τρόπο να μας εκπλήσσουν με "πρωτοποριακά" beauty tricks στην αέναη αναζήτησή τους για το διαφορετικό, το παράξενο, αυτό που θα γίνει viral. 

 

 

 

A post shared by LAILA • TAHRI (@lailatahri) on

Όπως βλέπετε και στο instagram video παραπάνω η beauty vlogger Laila Tahri, δοκίμασε την τεχνική "condom-blending". Έκανε βάση δηλαδή στο πρόσωπό της, βάζοντας το σφουγγαράκι της μέσα σε ένα προφυλακτικό και έκανε ό,τι κάνουμε πάντα. Ο λόγος για την επιλογή του συγκεκριμένου προϊόντος είναι γιατί όπως αναφέρουν οι ίδιες, με τα σφουγγαράκια απορροφάται αρκετό foundation, ενώ με το προφυλακτικό μπορούν να το αξιοποιήσουν όλο και παράλληλα να το απλώσουν απαλά στο πρόσωπό τους, λόγω των υλικών που περιέχονται. Αξίζει να κάνω μία μικρή προσθήκη εδώ και να αναφέρω ότι το λιπαντικό δεν ενδείκνυται για ενυδάτωση και μπορεί να ερεθίσει πραγματικά το πρόσωπό σας, γι αυτό προσοχή αν τολμήσετε να το δοκιμάσετε (που δεν βλέπουμε το λόγο). 

Αφήνουμε τη Laila και συνεχίζουμε με την beauty vlogger Ashley Blue DeFrancesco, η οποία προτίμησε ένα ταμπόν για να κάνει βάση. 

Η ίδια έθεσε το ερώτημα στους followers της "Ταμπόν ή Beauty Blender; Εσείς αποφασίζετε. Νομίζω ότι ξέρω τι προτιμάτε περισσότερο". Σαφώς θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το σχήμα του ταμπόν είναι κατάλληλο για να δουλευτεί σε δυσπρόσιτες γωνίες του προσώπου, όπως τις εσωτερικές κόγχες των ματιών, ωστόσο δεν είναι το μόνο. 

Ενώ η ιδέα θα μπορούσε να μας κάνει κλικ μόνο και μόνο από περιέργεια, εμείς θα μείνουμε σε ένα σημαντικό ελάττωμα που εντοπίσαμε, πριν ακόμα πατήσουμε το play. Ουσιαστικά μιλάμε για μία σφιχτή μπάλα, από βαμβάκι, που δημιουργήθηκε για να απορροφά υγρά. Αν δεν κάνουμε λάθος το foundation ανήκει στα υγρά προϊόντα, άρα τι αποτέλεσμα θα έχουμε με το ταμπόν; 

Αφήνοντας τους νέους και αρκετά "ευρηματικούς" τρόπους εφαρμογής makeup εδώ, προσωπικά θα προτιμήσω κάποιο πινέλο ή το αγαπημένο μου beauty blender.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 


Tags: ΜΑΚΙΓΙΑΖ| FOUNDATION| ΒΑΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ| VLOGGER| MAKEUP| BEAUTY BLOGGERS
MORE FOR YOU