Βρείτε το κόκκινο κραγιόν που σας ταιριάζει, ανάλογα με το χρώμα της επιδερμίδας σας

Απογειώστε το μακιγιάζ σας, κάνοντας τη σωστή επιλογή.

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017
Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017
pixel formula

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι το κόκκινο κραγιόν είναι αναπόσπαστο κομμάτι μίας sexy γυναικείας εμφάνισης. Με την πρώτη ματιά μαγνητίζει την προσοχή ενώ παράλληλα παραπέμπει σε ένα femme fatale, δυναμικό, sexy look. Ταιριάζει σχεδόν σε κάθε στιλ, από το πιο rock μέχρι το πιο preppy, ωστόσο υπάρχει ένα tricky κομμάτι που πρέπει να προσέξετε. Αυτό είναι η σωστή απόχρωση που πρέπει να επιλέξετε, ανάλογα με το χρώμα της επιδερμίδας σας. Από την πορσελάνινη απόχρωση μέχρι τον espresso τόνο δέρματος, επιλέξτε αντίστοιχες αποχρώσεις με τις παρακάτω, για να αναβαθμίσετε το makeup look σας.  

Πώς κατάφερα να διατηρήσω το κόκκινο κραγιόν στα χείλη μου από το πρωί, μέχρι το βράδυ

Ανοιχτόχρωμες Επιδερμίδες

Οι φωτεινές κόκκινες αποχρώσεις που κρύβουν μέσα τους μπλε, χαρίζουν ζωντάνια στο αλαβάστρινο δέρμα σας. Προσθέστε ρουζ στα μάγουλά σας ή ακόμα και bronzer. Αποφύγετε το έντονο contouring αλλά και το highlighting. (photos 7,8)

Δροσερές Ροζ Επιδερμίδες

Οι berry αποχρώσεις όπως αυτή του βατόμουροο, του cranberry δημιουργούν αντιθέσεις με τη δροσερή ροζ επιδερμίδα. Σαφώς και κραγιόν σε τέτοιες αποχρώσεις, ανήκουν στην οικογένεια του κόκκινου απλά θεωρούνται πιο βαθιές και παιχνιδιάρικες. (photos 5,6)

Σταρένιες Επιδερμίδες

Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικές καθώς μία λάθος επιλογή στο κόκκινο χρώμα, μπορεί να μετατρέψει το μακιγιάζ σας από λαμπερό σε goth. Προτιμήστε μολύβι χειλιών για να δώσετε δυναμική στο σχήμα των χειλιών σας και στη συνέχεια προχωρήστε με την εφαρμογή του κραγιόν. (photos 3,4)

Σκουρόχρωμες Επιδερμίδες 

Το κόκκινο που περιέχει πορτοκαλί είναι ιδανικό για εσάς. Αυτό το χρώμα έρχεται σε αντίθεση με το το βαθύ τόνο της επιδερμίδας σας. (photos 1,2)

9 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 Tags: ΧΕΙΛΗ| ΚΟΚΚΙΝΟ| ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΓΙΟΝ| ΚΟΚΚΙΝΑ ΧΕΙΛΗ| SEXY MAKEUP| ΤΟΝΟΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ| SEXY MAKEUP LOOK
MORE FOR YOU