Το σημερινό μακιγιάζ θυμίζει κάτι από Dolce & Gabbana

Ένα διαχρονικό, sexy makeup που θα απογειώσει τη σημερινή σας εμφάνιση.

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Σάββατο, 15 Απριλίου 2017
Σάββατο, 15 Απριλίου 2017
pixel formula

Πηγαίνουμε πίσω στο 2016, τη χρονιά που κατά την άποψή μου ο οίκος Dolce & Gabbana παρουσίασε ένα από τα πιο εντυπωσιακά catwalks που έχουμε δει από εκείνον. Δε μένουμε στις δημιουργίες, εστιάζουμε στα beauty looks των μοντέλων. Ένα διαχρονικό, εντυπωσιακό μακιγιάζ που τόνιζε τα δύο βασικά χαρακτηριστικά των γυναικών, χείλη και μάτια.


Από τη μία τα έντονα χείλη σε βαθύ κόκκινο και από την άλλη το διακριτικό eyeliner, στις άνω ρίζες των βλεφάρων τόνιζε και αναδείκνυε διακριτιά το σχήμα των ματιών.

Στο υπόλοιπο πρόσωπο επκρατούσε απόλυτη ισορροπία. Η βάση ήταν λαμπερή και απαλή, απλά να καλύπτει ατέλειες και να δίνει fresh όψη και το ρουζ σε φυσικό καφέ χρώμα, έκανε pop up τα μήλα. Βασική πινελιά οι έντονες βλεφαρίδες, όπου στις εξωτερικές γωνίες είχαν προστεθεί και τουφάκια για να κάνουν το μάτι να δείχνει ακόμα πιο εντυπωσιακό. Μάσκαρα υπήρχε ελάχιστη στις άκρες, βρισκόταν κυρίως στις ρίζες, κάτι που έκανε το βλέμμα πιο sexy και εντυπωσιακό.

Ανάλογο στιλ μακιγιάζ είναι η πρότασή μου για τη σημερινή έξοδο. Μία απαλή βάση, ένα διακριτικό τόνισμα των μήλων με bronzer, μάτια διακριτικά τονισμένα με λεπτή γραμμή eyeliner, βλεφαρίδες βαμμένες στις ρίζες και χείλη στην κόκκινη απόχρωση που ταιριάζει στο χρώμα δέρματος και μαλλιών.

12 photos

Στο κείμενο: "Βρείτε το κόκκινο κραγιόν που σας ταιριάζει, ανάλογα με το χρώμα της επιδερμίδας σας" ,πάρτε ιδέες για το κόκκινο κραγιόν που μπορείτε να επιλέξετε. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 Tags: EYELINER| ΜΑΣΚΑΡΑ| ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΓΙΟΝ| BRONZER| ΚΟΚΚΙΝΑ ΧΕΙΛΗ| DOLCE & GABANNA| ΑΠΑΛΗ ΒΑΣΗ
MORE FOR YOU