Το makeup trick που κάνει τα φρύδια, φυσικά πυκνά

Είναι εύκολο να τα αποκτήσετε.

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017
Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017
pixel formula

Εκτός του ότι είναι της μόδας, τα μεγάλα και πυκνά φρύδια είναι αναμφισβήτητα το βασικά χαρακτηριστικό της γυναικείας ομορφιάς. Σχεδόν σε κάθε γυναίκα ταιριάζουν τα πυκνά φρύδια, γι αυτό άλλωστε τα τελευταία χρόνια παραμένουν top beauty trend.


Λάθη του παρελθόντος ωστόσο ή κάποια γυναικεία ξεσπάσματα στο συγκεκριμένο μέρος προσώπου, έχουν ως αποτέλεσμα πολλές από εμάς να κοπιάζουμε για να καταφέρουμε να τα κάνουμε φυσικά, πυκνά.

Το καστορέλαιο είναι το φυτικό συστατικό που μπορεί να τα βοηθήσει να αναπτυχθούν πιο γρήγορα. Εκτός από αυτό όμως, μέσα από το μακιγιάζ μπορούμε να αποκτήσουμε το σχήμα που θέλουμε.

Ένα makeup trick που δοκίμασα και με βοήθησε αρκετά ήταν να τα χτενίσω προς τα πάνω και να γεμίσω, με μολύβι φρυδιών τα κενά που υπήρχαν. Δεν έμεινα μόνο στο άνω μέρος, κάλυψα σχεδόν όλη την περιοχή, καθώς και τις εσωτερικές πλευρές τις οποίες έχω βγάλει λίγο παραπάνω.

Δοκιμάστε να χτενίσετε τα φρύδια σας, προς τα πάνω και να γεμίσετε τα κενά που δημιουργούνται. Με αυτό τον τρόπο τα φρύδια σας θα δείχνουν φυσικά πυκνά και μεγάλα.

Επιλέγετε πάντα μολύβι ή σκιά έναν τόνο πιο ανοιχτό από το χρώμα των φρυδιών σας, για πιο φυσικό αποτέλεσμα. Αν θέλετε έντονο, τότε προτιμήστε απόχρωση ίδια με τη φυσική σας.

9 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΦΡΥΔΙΑ| ΚΑΣΤΟΡΕΛΑΙΟ| ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ| ΜΟΛΥΒΙ ΦΡΥΔΙΩΝ| ΠΥΚΝΑ ΦΡΥΔΙΑ| ΜΕΓΑΛΑ ΦΡΥΔΙΑ
MORE FOR YOU