Το mix που θα κάνει την επιδερμίδα μας να δείχνει ηλιοκαμένη

Αυτό το trick κάνουν ακόμα και κορυφαίοι makeup artists.

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017
Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017
pinterest

Είναι σίγουρο ότι δεν έχετε μόνο ένα foundation στο νεσεσέρ σας. Και αυτό γιατί μπορεί να κάνατε μία λανθασμένη αγορά και να σας βγήκε πιο σκούρο, επειδή μαυρίζετε το καλοκαίρι και χρειάζεστε διαφορετικό προϊόν από το χειμερινό ή λόγω ζέστης αναζητάτε μία πιο ελαφριά υφή.

 Όπως και να ΄χει έχετε δύο foundation και το ένα είναι πιο σκούρο από το άλλο.

Για το καλοκαιρινό σας look δεν έχετε λοιπόν παρά να αναμείξετε μία ποσότητα του ανοιχτόχρωμου foundation με διπλάσια από το πιο σκούρο. Η συγκεκριμένη αναλογία μπορεί να μην ταιριάζει στον τόνο δέρματος, μόνες σας πρέπει να κρίνετε τι σας ταιριάζει περισσότερο και σας χαρίζει ηλιοκαμένη όψη.

Όπως και να΄χει η τεχνική και το makeup trick που ακολουθούν ακόμα και κορυφαίοι makeup artists είναι να αναμείξετε τα δύο foundations, με το σκουρόχρωμο να υπερισχύει. Εφαρμόστε το σε πρόσωπο και μην αμελήσετε λαιμό και ντεκολτέ για να δείχνετε σα να σας έχει πιάσει ο ήλιος, ακόμα και αν εσείς περνάτε τις ώρες σας στην πόλη, στο γραφείο.

6 photos

Για να ενισχύσετε το look χρειάζεστε το super καλοκαιρινό προϊόν το bronzer, γνωστό και ως terracotta.

6 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: BRONZER| BRONZE LOOK| ΜΑΥΡΙΣΜΕΝΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ| TERRACOTTA| ΗΛΙΟΚΑΜΕΝΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ| SUMMER SKINCARE| ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΟΨΗ
MORE FOR YOU