Το makeup trend που κάνει θραύση στο Hollywood

Και το επιλέγουν οι περισσότερες διάσημες.

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017
Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017
www.visualhellas.gr, pinterest, instagram

Το matching του makeup με άλλα στοιχεία του beauty look, το έχουμε δει σε αρκετές παραλλαγές. Ταίριασμα του κραγιόν με το βερνίκι νυχιών, τη σκιά στα μάτια με το outfit που φοράμε ακόμα και το eyeliner με τη μάσκαρα. Σήμερα ωστόσο η τάση που επικρατεί και την προτιμούν οι περισσότερες διάσημες του Hollywood είναι αυτή του μονοχρωματικού μακιγιάζ.

 

Μονοχρωματικό μακιγιάζ, όπως υποδηλώνει και η ονομασία του, είναι η τεχνική που διατηρεί την ίδια απόχρωση για τα μάτια, τα χείλη και τα ζυγωματικά. Rihanna και Gigi Hadid είναι μόλις δύο διάσημες από αυτές που προτιμούν τη συγκεκριμένη τάση και τη λανσάρουν ακόμα και στο κόκκινο χαλί.
 

Lily Collins σε burgundy τόνους
 
Οι αποχρώσεις που προτιμούνται συνήθως είναι αυτές του μπεζ, του ροζ και του κόκκινου. Επιπλέον αποτελούν safe επιλογές για να είναι άρτιο το αποτέλεσμα του μακιγιάζ.
 
Gigi Hadid με μονοχρωματικό μακιγιάζ σε καφέ αποχρώσεις.
 
Αν εσείς δυσκολεύεστε πώς να λανσάρετε τη μεγάλη τάση που κάνει θραύση στο Hollywood,  ξεκινήστε από αποχρώσεις του nude. Δημιουργήστε με λίγα λόγια ένα makeup look όπου στο κινητό βλέφαρο θα τοποθετήσετε μπεζ σκιά, ανοιχτό bronzer στα ζυγωματικά και χείλη στο αγαπημένο σας nude χρώμα. Οι πιο τολμηρές επιλέξτε το κόκκινο. Μία κεραμιδοκόκκινη σκιά δένει απόλυτα με fresh ροδαλό μαγουλάκι και έντονα κόκκινα χείλη.

#TB στο άρθρο "Το ροζ όπως δεν το έχετε ξαναφορέσει" όπου σας αναλύαμε πώς μπορείτε να φορέσετε τη ροζ σκιά στο μακιγιάζ σας. Τολμήστε ένα pink makeup look, ακριβώς όπως το προτείνει η beauty icon Violette_Fr.
 
Για να το πετύχετε, περιηγηθείτε στην gallery που ακολουθεί:
 
15 photos
 
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα
 


Tags: ΜΑΚΙΓΙΑΖ| RIHANNA| ΡΟΖ ΣΚΙΑ| ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ| BEAUTY TRENDS| GIGI HADID| HOLLYWOOD| NUDE MAKEUP LOOK| ΜΟΝΟΧΡΩΜΑΤΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ
MORE FOR YOU