Με αυτό το tip, το concealer δε σπάει

Δεν κάνει αυτές τις ενοχλητικές γραμμές που κάνουν το βλέμμα να μοιάζει κουρασμένο.

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Σάββατο, 29 Ιουλίου 2017
Σάββατο, 29 Ιουλίου 2017
pixel formula

Σίγουρα έχει τύχει να κάνετε zoom στον καθρέφτη και να παρατηρήσετε γραμμές, κάτω από τα μάτια. Να έχει σπάσει το concealer-όπως συνηθίζουμε να λέμε-με αποτέλεσμα το μάτι να δείχνει κουρασμένο. Αυτό είναι κάτι που δύσκολα μπορούμε να διορθώσουμε μετά. 

Δοκιμάστε πριν εφαρμόσετε το concealer, να ενυδατώσετε ελαφρώς την περιοχή των ματιών, με την κρέμα ή το serum. Προσπαθήστε να μη στεγνώσει εντελώς το προϊόν που θα εφαρμόσετε, καλό είναι να υπάρχει υγρασία, μέχρι να μπει το concealer.

Διαβάστε ακόμα "To contouring tip που κρατάμε από το tutorial της Kim"

 

Κάνετε τη βάση του προσώπου σας, συνεχίστε με το βάψιμο των ματιών και αφού έχετε τελειώσει με όλα, εφαρμόστε το concealer με απαλές, ταμποναριστές κινήσεις στα σημεία που πρέπει. Στρώστε το προϊόν, με τα δάχτυλά σας και αποφύγετε την εφαρμογή πούδρας, αν έχετε παρατηρήσει έντονες γραμμές. Αφήστε μερικά λεπτά να περάσουν και αν παρατηρήσετε ελάχιστες γραμμές, με τα δάχτυλά σας στρώστε ξανά το προϊόν, χωρίς να προσθέσετε καινούριο. 

Προτεινόμενες κρέμες ματιών:

12 photos

Το tip λοιπόν σας προτείνει πριν το concealer να ενυδατώσετε τα μάτια σας και να αφήσετε την υγρασία να απορροφηθεί από την επιδερμίδα. Με αυτό τον τρόπο οι γραμμές θα ελαχιστοποιηθούν.

Θα χρειαστείτε μία καλή κρέμα ή serum ματιών και φυσικά το concealer, που καλύπτει τους κύκλους και τις ατέλειες.

Concealer:

9 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 


Tags: ΜΑΤΙΑ| CONCEALER| ΒΑΣΗ ΜΑΚΙΓΙΑΖ| ΚΡΕΜΑ ΜΑΤΙΩΝ| SERUM ΜΑΤΙΩΝ| ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΜΑΤΙΩΝ| ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΤΙΩΝ
MORE FOR YOU