Δεν θα περιμέναμε ποτέ αυτό το καλοκαιρινό beauty trend

Strobing στις ακρολοφίες.

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Τρίτη, 1 Αυγούστου 2017
Τρίτη, 1 Αυγούστου 2017
instagram

Οι τάσεις ομορφιάς αλλάζουν από μέρα σε μέρα και πραγματικά όλο και κάτι νέο προκύπτει. Το τελευταίο beauty trend που είναι top στα social media και συγκεκριμένα στο instagram είναι το highlighting στις ακρολοφίες. 

Σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει γυναίκες με μαυρισμένα κορμιά,  να φοράνε παρτά μαγιό και στις ακρολοφίες-το σημείο στο ύψος των ισχύων-να φαίνεται το σημάδι από τις λεπτές άκρες ενός bikini bottom. 

Και ενώ λοιπόν πιστεύαμε όλοι ότι πρόκειται για μαύρισμα, διαπιστώνουμε ότι γίνεται και με μακιγιάζ και μάλιστα είναι γνωστό στο εξωτερικό ως vagina highlighter. Μάλιστα υπάρχουν εξειδικευμένα προϊόντα, που δημιουργούν το συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

Αν σας είναι δύσκολο να τα βρείτε στη χώρα μας και θέλετε να υιοθετήσετε το συγκεκριμένο beauty trend, μπορείτε απλά να εφαρμόσετε σκούρο foundation στη συγκεκριμένη περιοχή και με ένα λεπτό πινέλο και ένα ανοιχτόχρωμο foundation ή highlighter σε μορφή stick, να δημιουργήσετε τις λεπτές λωρίδες δεξιά και αριστερά, στις ακρολοφίες. 

9 photos

Εναλλακτικά μπορείτε να μαυρίσετε φορώντας ένα bikini bottom με λεπτά κορδόνια και στη συνέχεια να φορέσετε ένα παρτό ολόσωμο.

It's up to you!

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: INSTAGRAM| ΛΑΜΨΕΙΣ| BEAUTY TRENDS| HIGHLIGHTER| BEAUTY TRENDS 2017| ΑΚΡΟΛΟΦΙΕΣ| SUMMER BEAUTY TRENDS
MORE FOR YOU