Πώς καλύπτουμε το σπυράκι περιόδου;

Εξίσου σημαντικός είναι και ο τρόπος που θα ξεβαφτούμε.

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2017
Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2017
tumblr

Εϊναι οι δύσκολες ημέρες της εβδομάδας, όχι μόνο όταν έχουμε περίοδο αλλά και πριν όπου το σώμα μας μας ειδοποιεί για την εμφάνισή της. 
Ένα από τα πρώτα σημάδια που έχουμε είναι το ανεπιθύμητο σπυράκι, το οποίο εμφανίζεται σε διάφορα σημεία του προσώπου και συνήθως είναι εμφανές. 

Η πρώτη συμβουλή που σίγουρα την γνωρίζετε όλες και οι περισσότερες την αγνοείτε-μαζί με εσάς κι εγώ-είναι ότι δεν το πειράζουμε. Το αφήνουμε στην ησυχία του-ακόμη και αν είναι έτοιμο να σπάει -και μετά από μερικές ημέρες θα εξαφανιστεί.

Αν θέλουμε να βγούμε έξω και δε θέλουμε να έχουμε σε κοινή θέα το "παράσημο", χρησιμοποιούμε concealer. Βάζουμε μικρή ποσότητα σε πινέλο ή στο δάχτυλο και με απαλές, ταμποναριστές κινήσεις-χωρίς να το ερεθίσουμε-κρύβουμε το σημάδι. Μπορούμε να εφαρμόσουμε ελάχιστη διάφανη πούδρα από πάνω, για να γίνει πιο ομοιόμορφο το αποτέλεσμα.

6 photos

Μεγάλη προσοχή χρειάζεται το ντεμακιγιάζ. Πάντα με τη χρήση καθαριστικού για το πρόσωπο κάνουμε απαλές κινήσεις, με χλιαρό νερό και σαπουνάδα, μέχρι να το καθαρίσουμε εντελώς. Σε καμία περίπτωση δε συμπεριφερόμαστε βίαια, γιατί υπάρχει κίνδυνος να ματώσει, να μολυνθεί και να μας μείνει ακόμα και σημάδι.

10 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

 


Tags: ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ| CONCEALER| ΣΠΥΡΑΚΙ| ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ| SKINCARE| ΣΠΥΡΑΚΙ ΠΕΡΙΟΔΟΥ| ΕΡΕΘΙΣΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ
MORE FOR YOU