Το πασπαρτού μακιγιάζ που πρέπει να μάθετε απ’έξω

Για τις ημέρες που το μακιγιάζ δε θέλετε να περνάει απαρατήρητο.

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2017
Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2017
photo: pixel formula

Υπάρχουν μέρες που θέλουμε να κάνουμε focus στο μακιγιάζ. Θέλουμε το makeup look να δημιουργεί statement στην εμφάνισή μας. Η πιο safe απόχρωση που ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες αλλά και τις αποχρώσεις μαλλιών είναι το καφέ. Επιλέγουμε σκιές και μολύβι, σε αυτές τις αποχρώσεις και τονίζουμε τα μάτια μας.

 

Step 1
Ξεκινάμε απλώνοντας στο κινητό βλέφαρο καφέ σκιά. Τη φτάνουμε μέχρι τη μέση, δεν την προχωράμε κοντά στο σχήμα των φρυδιών.

9 photos

 

Step 2
Με μία μπατονέτα ή ένα γωνιακό πινέλο, τονίζουμε τις κάτω, εξωτερικές ρίζες των βλεφάρων με τη σκιά.

Step3
Για να δείχνει πιο ξεκούραστο το βλέμμα, εφαρμόζουμε μολύβι στις εσωτερικές ρίζες των βλεφάρων. Μία ανοιχτή καφέ απόχρωση αρκεί για να δείχνει γεμάτο το βλέμμα.

Step 4
Ολοκληρώνουμε με μάσκαρα στις ρίζες των βλεφαρίδων μας.


9 photos

 

Extra Tip: Το συγκεκριμένο μακιγιάζ ματιών συνδυάζεται με φυσικά χείλη, όπου απλά έχουμε εφαρμόσει lip balm αλλά και έντονα χείλη σε αποχρώσεις όπως κόκκινο, πορτοκαλί ή και πιο σκούρες μωβ και burgundy. 
Επιπλέον μπορεί να γίνει πιο έντονο. Αρκεί να εφαρμόσουμε μαύρο μολύβι αντί για καφέ ή να τονίσουμε τις άνω ρίζες των βλεφάρων με eyeliner. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΜΑΚΙΓΙΑΖ| ΜΑΣΚΑΡΑ| ΚΑΦΕ ΣΚΙΑ| ΕΝΤΟΝΟ ΒΛΕΜΜΑ| ΕΝΤΟΝΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ| MAKEUP
MORE FOR YOU