Γιατί είναι της μόδας να φαίνονται τα χείλη δαγκωμένα

Μαθαίνουμε να κάνουμε bitten lips.

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017
Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017
photo: pinterest, instagram, pixel formula

Δεν είναι τόσο δύσκολα όσο νομίζετε, αρκεί να έχετε στη διάθεσή σας δύο διαφορετικών αποχρώσεων κραγιόν. Έκαναν έντονη την εμφάνισή τους το χειμώνα του 2016, ωστόσο παραμένουν μέχρι σήμερα μία sexy makeup επιλογή, ιδανική για το βραδινό αλλά και το πρωινό μακιγιάζ.

6 photos

Για να τα αποκτήσουμε ξεκινάμε με την ενυδάτωση των χειλιών. Στη συνέχεια τα βάφουμε με την ανοιχτή απόχρωση και τέλος προσθέτουμε στο κέντρο τους την πιο σκούρα. 

 

A post shared by janice daoud (@janicedaoud) on

 


Αν η παραπάνω διαδικασία σας φαίνεται δύσκολη μπορείτε να επενδύσετε σε ένα κραγιόν με δύο ή και τρεις διαφορετικές αποχρώσεις. Ένα από αυτά είναι τα Be Legendary triple tone lipstick της Smashbox, όπου δημιουργούν ombre lips. Αν θέλουμε bitten, αρκεί να τα εφαρμόζουμε με την πιο ανοιχτή απόχρωση να είναι στην πάνω πλευρά των χειλιών μας και τη σκούρα στο βάθος.
 


Nude Ombre

Διαφορετικά μπορούμε να συνδυάσουμε ένα lip balm σε απαλή ροζ απόχρωση με ένα φούξια κραγιόν. Διαφορετικά ένα nude lipstick, με ένα πορτοκαλί ή ακόμα και ένα κόκκινο με ένα σε burgundy απόχρωση. Παίξτε με τα χρώματα και δημιουργήστε τα πιο sexy χείλη.

Στην gallery που ακολουθεί, ανακαλύψτε tips για τα nude χείλη.
​Η πιο ουδέτερη βάση για να δημιουργήσετε bitten lips.

15 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: OMBRE LIPS| ΧΕΙΛΗ| ΔΑΓΚΩΜΕΝΑ ΧΕΙΛΗ| ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΧΕΙΛΙΩΝ| BITTEN LIPS| ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΧΕΙΛΙΩΝ
MORE FOR YOU