3 κινήσεις αρκούν για εντυπωσιακό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ

Η Violette μας δείχνει τον τρόπο σε ένα video που διαρκεί μόλις 1 λεπτό και 50 δευτερόλεπτα!

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2018
Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2018

Έμπνευσή μας για ακόμη μία φορά η makeup artist και Global Beauty Director της Estee Lauder, Violette. Σε ένα video που διαρκεί μόλις 1 λεπτό και  δευτερόλεπτα η ίδια μας δείχνει ότι αρκούν 3 κινήσεις για να δημιουργήσουμε ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ, ιδανικό για βραδινή έξοδο.

Ποιες είναι αυτές;

No1: Σε ένα ενυδατωμένο πρόσωπο, εφαρμόζουμε τοπικά concealer, εναλλακτικά μπορούμε ακόμα και foundation σε σημάδια και μαύρους κύκλους. Όπως βλέπετε και στο video η Violette επικεντρώνεται στο σημείο κάτω από τους μαύρους κύκλους και πηγαίνει προς τις ρινοπαρειακές.

Νο2: Ενισχύουμε το βλέμμα μας με μολύβι στις ρίζες των βλεφάρων μας. Δε χρειάζεται καν να χρησιμοποιήσουμε πινέλο ή ακόμα και μπατονέτα, με το δάχτυλό μας, όπως η Violette το σβήνουμε και το τραβάμε ελαφρώς προς τα έξω. Το μουτζουρώνουμε όπως συνηθίζουμε να λέμε στο μακιγιάζ για να δώσουμε έμφαση στο βλέμμα. Ακολουθεί σαφώς η μάσκαρα.

Νο3: Ένα έντονο κραγιόν αρκεί για να έχουμε εντυπωσιακό look. H Violette προτιμάει ένα βαθύ κόκκινο που μοιάζει με κερασί. Δίνει ένταση στην εμφάνισή της και της αναδεικνύει τη femme fatale πλευρά της.

Τόσο εύκολα, τόσο απλά η Violette μας βοηθάει να μετατρέψουμε το πιο απλό πρωινό look, σε βραδινό. Εμείς θα το δοκιμάσουμε και μάλιστα άμεσα. Εσείς;

@Violette_fr ή αλλιώς η νέα beauty queen που πρέπει να ακολουθήσετε:

15 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΚΟΚΚΙΝΑ ΧΕΙΛΗ| ESTEE LAUDER| ESTEE LAUDER COMPANIES| VIOLETTE MAKEUP ARTIST
MORE FOR YOU