Πώς η πούδρα βοηθάει το κραγιόν να μείνει για ώρες;

Ένα εύκολο tip που θα κρατήσει το κραγιόν στη θέση του!

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018
Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018
instagram

Θα ήταν ιδανικό αν είχαμε ένα μαγικό ραβδάκι και με μία κίνηση δίναμε διάρκεια στο κραγιόν μας, για όλες τις ώρες που είμαστε εκτός σπιτιού. Επειδή αυτό όμως δε γίνεται, ψάχνουμε τρόπους, tips που θα δώσουν διάρκεια ακόμα και στο πιο κρεμώδες κραγιόν.

Ένα από τα προϊόντα που θα μας βοηθήσει σε αυτό το challenge είναι η πούδρα. Αφού κάνουμε μία εφαρμογή με το κραγιόν στα χείλη μας, ταμποναρούμε με ένα χαρτομάντηλο να φύγει το περιττό προϊόν και στη συνέχεια τα πουδράρουμε ελαφρώς, μέχρι να αποκτήσουν matte υφή. Τέλος κάνουμε ακόμα μία εφαρμογή με το κραγιόν. Με αυτές τις 3 κινήσεις το κραγιόν θα μείνει στη θέση του για ώρες.

Extra Tip: Σε περίπτωση που τα χείλη σας είναι αφυδατωμένα, αποφύγετε το συγκεκριμένο tip. Ποντάρετε πρώτα στην ενυδάτωση με lip balm και όταν αποκτήσουν ξανά λεία και απαλή όψη, δοκιμάστε το tip που σας προτείνουμε.

Με το παραπάνω tip, το σκούρο, burgundy χρώμα δε θα φύγει από κανένα σημείο των χειλιών μας. Παίρνουμε ιδέες για το μακιγιάζ από διάσημες και αντιγράφουμε το look:

6 photos

Στην gallery που ακολουθεί ανακαλύψτε πούδρες που θα σας βοηθήσουν για matte όψη στην επιδερμίδα και θα χαρίσουν διάρκεια στο χρώμα των χειλιών σας.

5 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΚΡΑΓΙΟΝ| ΠΟΥΔΡΑ| LIP BALM| ΕΝΥΔΑΤΩΜΕΝΑ ΧΕΙΛΗ| ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΧΕΙΛΙΩΝ| ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΓΙΟΝ| ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ
MORE FOR YOU