"Μα γιατί δεν μπορώ να έχω ξανά πυκνά φρύδια"

Πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί ένα από τα θέματα που απασχολεί αρκετές γυναίκες;

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2018
Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2018
Photo by frankie cordoba on Unsplash

Η μόδα και οι τάσεις αλλάζουν διαρκώς. Και αν πάμε πίσω στα 90's θα δούμε ότι το λεπτό φρύδι ήταν η must πινελιά για κάθε makeup look. Αυτό βέβαια είχε σαν αποτέλεσμα εκείνη την εποχή, όλες οι γυναίκες να είναι με ένα τσιμπιδάκι στα χέρια. Αφαιρούσαν την παραμικρή τρίχα που τολμούσε να βγει και να τους χαλάσει τη λεπτή γραμμή των φρυδιών ους.

Έρχομαστε λοιπόν στο σήμερα όπου διάσημα μοντέλα όπως η Cara Delevingne και η Natalia Castellar αποτελούν πρότυπα στο σχήμα των φρυδιών, το οποίο επιβάλλεται να είναι φυσικά πυκνό.

12 photos

Το παράπονο ωστόσο των περισσότερων γυναικών είναι ότι πλέον δε γεμίζουν εύκολα τα φρύδια τους ή οι τρίχες βγαίνουν διάσπαρτες σε διάφορα σημεία και με διαφορετική κατεύθυνση. Έτσι δημιουργούνται κενά και το φρύδι σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να είναι πλούσιο, πυκνό.

Αν δεν το ξέρετε ακόμα να σας πούμε ότι ο λόγος που δε γεμίζει ξανά το σχήμα είναι ότι ο θύλακας της τρίχας μπορεί να έχει κλείσει, επειδή τα προηγούμενα χρόνια αφαιρούσατε συνεχώς τις τρίχες. Επιπλέον τα διάφορα προϊόντα μακιγιάζ αλλά και περιποίησης της επιδερμίδας, είναι μία ακόμη αιτία να φράξει ο θύλακας. 

Τι μπορείτε να κάνετε;

Είναι σημαντικό να αφαιρείτε καθημερινά οποιοδήποτε προϊόν υπάρχει στην περιοχή των φρυδιών σας. Δοκιμάστε να εφαρμόζεται σε καθημερινή βάση- κατά προτίμηση το βράδυ-καστορέλαιο που βοηθάει στην ανάπτυξή τους.

Σε περίπτωση που το σχήμα δε γεμίζει, επενδύστε σε ένα καλό μολύβι ή μάσκαρα φρυδιών, πατήστε πάνω στο σχήμα και ξεκινήστε να δημιουργείτε το επιθυμητό αποτέλεσμα. 

9 photos

Extra Tip: Σε περίπτωση που είστε σε διαδικασία να αποκτήσετε πιο πυκνά φρύδια και το σχήμα σας δε σας αρέσει, δοκιμάστε να κόψετε μακριές αφέλειες. Κρύβουν το συγκεκριμένο σημείο του προσώπου σας και επιπλέον είναι μία stylish πινελιά στο hairstyle.

9 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 


Tags: CARA DELEVINGNE| ΣΧΗΜΑ ΦΡΥΔΙΩΝ| ΚΑΣΤΟΡΕΛΑΙΟ| ΠΥΚΝΑ ΦΡΥΔΙΑ| ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΦΡΥΔΙΩΝ| NATALIA CASTELLAR| ΜΑΚΡΙΕΣ ΑΦΕΛΕΙΕΣ
MORE FOR YOU