Αυτά τα concealer θα καλύψουν τους μαύρους κύκλους σας

Τι προϊόντα υπάρχουν στην αγορά και έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα;

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2018
Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2018
Photo by Ali Marel on Unsplash

Σπάνια συναντάει κανείς στις μέρες μας, γυναίκα που να μην έχει μαύρους κύκλους. Η έντονη καθημερινότητα, οι πολλές ώρες εργασίες και γενικότερα η κούραση είναι οι πιο βασικοί παράγοντες που κάτω από τα μάτια μας έχουμε αυτή τη δυσχρωμία.

Γι αυτό το λόγο, το concealer αποτελεί ένα από τα πιο βασικά προϊόντα ομορφιάς, στο γυναικείο νεσεσέρ. Προσωπικά το χρησιμοποιώ καθημερινά και με αυτό καλύπτει και διάφορα σημαδάκια που μπορεί να έχω στο πρόσωπό μου, όπως ένα σπυράκι. Βλέπετε προτιμώ τα πρωινά, να δουλεύω τοπικά concealer στα σημεία που πρέπει, παρά να καλύπτω όλο το πρόσωπό μου, με foundation.

Στην gallery που ακολουθεί συγκέντρωσα κάποια από τα τελευταία λανσαρίσματα, γνωστών brands ομορφιάς, τα οποία χαρίζουν την ιδανική κάλυψη. Αρκεί μία ποσότητα στο πινέλο, στο σφουγγαράκι ή ακόμα και στο δάχτυλό σας, μερικές ταμποναριστές, απαλές κινήσεις στα σημεία που πρέπει για να δημιουργήσετε ομοιόμορφη όψη. Βασικό tip, η περιοχή να είναι ενυδατωμένη και να έχει ελάχιστη υγρασία, για να στρώσει καλύτερα το προϊόν και να μη σπάσει ή κάνει γραμμές αργότερα.

6 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 


Tags: CONCEALER| ΜΑΥΡΟΙ ΚΥΚΛΟΙ| ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΤΙΩΝ| ΚΑΛΥΨΗ ΣΠΥΡΙΩΝ| ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΛΥΨΗ
MORE FOR YOU