Πώς θα πετύχουμε τοξοειδές σχήμα φρυδιών;

Πού κάνουμε focus και ποια είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα;

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Τετάρτη, 11 Απριλίου 2018
Τετάρτη, 11 Απριλίου 2018
Photo by Duncan Shaffer on Unsplash

Μπορεί τα πυκνά και έντονα φρύδια να είναι must, ωστόσο κάποιες προτιμούν τα τοξοειδή. Βασική προϋπόθεση για να πετύχουμε οποιοδήποτε σχήμα φρυδιών είναι να έχουμε καλά εργαλεία και αυτά είναι ένα καλό τσιμπιδάκι, ένα βουρτσάκι φρυδιών, ενυδατική κρέμα, οινόπνευμα και ένα μολύβι ή μία σκιά.

Ξεκινάμε καθαρίζοντας την περιοχή των φρυδιών με οινόπνευμα. (Σε περίπτωση που δεν αντέχετε τον πόνο, τρίψτε το δέρμα σας με ένα παγάκι, να μουδιάσει λίγο η περιοχή.) Ακολουθώντας την φορά των τριχών, αφαιρούμε αυτές που πρέπει. Σε καμία περίπτωση δε ξεφεύγουμε από το φυσικό μας σχήμα. Ξεκινάμε πάντα με ένα καθάρισμα, με αφαίρεση δηλαδή τριχών που είναι εντελώς εκτός σχήματος.

Αν δεν έχουμε ευδιάκριτο τόξο, ολοκληρώνοντας το «καθάρισμα», κάνουμε focus στο κατάλληλο σημείο και αφαιρώντας μια – μια τρίχα, κοιτάμε κάθε φορά το αποτέλεσμα στον καθρέφτη. Αν δεν πετυχαίνει δεν επιμένουμε, καθώς μπορεί το φρύδι μας να είναι εκ φύσεως ίσιο. Σε αυτή την περίπτωση χρησιμοποιούμε μολύβι ή σκιά και γεμίζοντας την περιοχή πάνω από το σχήμα φρυδιών, δίνουμε την αίσθηση ότι έχουμε τοξοειδές σχήμα. Μερικές μικρές πινελιές με το μολύβι βελτιώνουν αμέσως το σχήμα των φρυδιών – προσφέροντας φυσικό αποτέλεσμα.

9 photos

Όταν ολοκληρώνουμε την αποτρίχωση, χτενίζουμε τα φρύδια προς τα πάνω κατά προτίμηση με το ειδικό βουρτσάκι.

Στην gallery που ακολουθεί δείτε τη Leandra Medine, το it-girl που αγαπάμε και για το σχήμα των φρυδιών της.

9 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 


Tags: ΦΡΥΔΙΑ| ΣΧΗΜΑ ΦΡΥΔΙΩΝ| ΤΟΞΟΕΙΔΗ ΦΡΥΔΙΑ| ΤΣΙΜΠΙΔΑΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ| ΤΟΞΟΕΙΔΕΣ ΣΧΗΜΑ| ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΦΡΥΔΙΩΝ
MORE FOR YOU