Το makeup look που επέστρεψε δυναμικά και θέλουμε όλες να κάνουμε

Χρειαζόμαστε μόλις ένα προϊόν για να το πετύχουμε

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018
Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018
Photo by Brooke Cagle on Unsplash

Οι τάσεις στην ομορφιά έχουν επιστρέψει δυναμικά στο φυσικό look. Το foundation θέλουμε να δείχνει όσο πιο φυσικό γίνεται. Καλύπτουμε διάφορα σημάδια στο πρόσωπό  μας, ωστόσο δεν τα εξαφανίζουμε δημιουργώντας βαριά βάση.

Φέτος λοιπόν, για το καλοκαίρι επιστρέφει δυναμικά και το bronze look. Το bronzer, η terracotta θα μας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα και μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε ήδη από τώρα.

Προετοιμάζουμε το δέρμα μας για μαύρισμα

 

Ανεξάρτητα από τη βάση που θα κάνουμε στο πρόσωπο, επιλέγουμε κρεμώδες ή σε μορφή πούδρας bronzer και το απλώνουμε κατά μήκος στα κόκκαλα των ζυγωματικών, προς τα πάνω στο μέτωπο, κοντά στις ρίζες των μαλλιών αλλά και στο πηγούνι σβήνοντάς το προς το λαιμό.

Το ηλιοκαμένο look κάνει αισθητή την παρουσία του και φέτος και η αλήθεια είναι ότι θα το τιμήσουμε για μία ακόμη χρονιά.

Προσωπικά για τις εξόδους κυρίως του Σαββατοκύριακου επιλέγω looks, ανάλογα με αυτά που ακολουθούν στην gallery. Ενώ λίγο παρακάτω σας αποκαλύπτω κάποια από τα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά και μπορείτε να τα αγοράσετε για να δημιουργήσετε το πιο sexy makeup look της σεζόν!

9 photos

 

Ακολουθούν τα προϊόντα:
 

6 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 


Tags: BRONZER| ΜΑΥΡΙΣΜΑ| BRONZE LOOK| ΜΑΥΡΙΣΜΕΝΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ| TERRACOTTA| ΗΛΙΟΚΑΜΕΝΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ
MORE FOR YOU