ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Λαμπερές με neutral μακιγιάζ


TSVIGKOU

21 Νοεμβρίου 2013

3661d088655313bdcc1ba564728e5561.jpg

Κάντε ένα διάλειμμα από το βαρύ μακιγιάζ και επιλέξτε ουδέτερα και λαμπερά χρώματα.

Δεν είναι πάντα εύκολο, ειδικά για τις γυναίκες που έχουν μάθει να βάφονται έντονα σε καθημερινή βάση. Όμως, είναι μια καλή αλλαγή, που προσφέρει ένα φρέσκο και πάντα λαμπερό αποτέλεσμα.

Δείτε παρακάτω μερικές συμβουλές:

  1. Μη χρησιμοποιείτε βαρύ make up, προτιμήστε μια ενυδατική με χρώμα ή κρέμα BB ή κρέμα CC. Η επιδερμίδα σας πρέπει να φαίνεται φυσιολογική και ομοιόμορφο χρώμα.
  2. Επιλέξτε απαλές σκιές, κυρίως της παλέτας των γήινων αποχρώσεων.
  3. Μπορείτε να δώσετε λίγη ένταση στα μάτια με έντονο περίγραμμα ή έντονη μάσκαρα, όταν θέλετε να κάνετε ένα βραδινό μακιγιάζ.
  4. Μπορείτε επίσης να κάνετε «smokey eyes» για ένα βραδινό μακιγιάζ, μόνο με μια απαλή σκιά ματιών σε καφέ ή σκούρο μπεζ.
  5. Επιλέξτε ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις για το ρουζ - κοραλλί, ροδακινί, μπεζ ακόμα και ανοιχτόχρωμο καφέ. Για ένα βραδινό μακιγιάζ επιλέξτε ένα ρουζ στις παραπάνω αποχρώσεις με λίγες χρυσές πέρλες για έξτρα λάμψη.
  6. Αν σας αρέσει να χρησιμοποιείτε ένα bronzer για λάμψη, επιλέξτε μια πολύ απαλή απόχρωση για να φωτίσετε κάποια χαρακτηριστικά.
  7. Για τα χείλη προτιμήστε αποχρώσεις γλυκές και γήινες, που να ταιριάζουν με το χρώμα της επιδερμίδας σας, σε 1-2 τόνους πιο σκούρες ή ανοιχτές.
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.