ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Γνωρίστε τη φιλοσοφία των ιατρικών καλλυντικών Beatific


19 Ιουνίου 2014

Μία "πρόσφατη" άφιξη στον κόσμο των καλλυντικών είναι τα Beatific. Πρόκειται για μία νέα προσέγγιση της καθημερινής ρουτίνας ομορφιάς, με προϊόντα που ανταποκρίνονται στις απατήσεις της σύγχρονης γυναίκας. Οι εξειδικευμένοι γιατροί της ομάδας του Beatific φρόντισαν να δημιουργήσουν καλλυντικά που στοχεύουν σε πολύ συγκεκριμένες ανάγκες, όπως είναι η γήρανση και η χαλάρωση.

Το Jenny.gr προκειμένου να λύσει τυχόν απορίες και να αναλύσει όσο το δυνατόν περισσότερο τα προϊόντα και τα δράση, ρώτησε τους ειδικούς για την αντιμετώπιση και την πρόληψη της γήρανσης αλλά και την σύσφιξη του δέρματος.

  • Πιστεύετε ότι η αντιγήρανση είναι μόνο θέμα πρόληψης; Από ποια ηλικία και πως καταλαβαίνει μία γυναίκα ότι πρέπει να αρχίσει να χρησιμοποιεί αντιγηραντικά προϊόντα;

Η γήρανση του δέρματος χωρίζεται σε 2 βασικές μορφές:

- Φωτογήρανση (εξωγενής), που οφείλεται σε εξωτερικούς παράγοντες (κυρίως υπεριώδη ακτινοβολία)

- Χρονολογική γήρανση (ενδογενής), που οφείλεται στην πάροδο του χρόνου

H χρήση δερμοκαλλυντικών προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση από εξωτερικούς παράγοντες αλλά μπορεί να βοηθήσει και στην επιβράδυνση του ρυθμού της ενδογενούς γήρανσης. Από την ηλικία των 40, παύει η αναγκαία ανανέωση της επιδερμίδας και υποβαθμίζεται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Έτσι, η επιδερμίδα φαίνεται λιγότερο τονωμένη και εμφανίζονται τα πρώτα σημάδια γήρανσης. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής επιβάλει να λειτουργήσουμε προληπτικά, εφαρμόζοντας αποτελεσματικά δερμοκαλλυντικά σε πολύ νεαρότερες ηλικίες σε σχέση με το παρελθόν. Βάση αυτού η χρήση αντί-γηραντικών προϊόντων συστήνεται ήδη από την ηλικία των 30+.

  • Μπορεί μία γυναίκα να αντιμετώπισει τη γήρανση αποτελεσματικά κι αν ναι με ποιο τρόπο;

Η γήρανση του δέρματος μπορεί να επιβραδυνθεί πλέον σε σημαντικό βαθμό με χρήση δερμοκαλλυντικών, δηλαδή των καλλυντικών προϊόντων πολλαπλής –στοχευόμενης δράσης , άμεσης αποτελεσματικότητας και υψηλής ασφάλειας. Τέτοια είναι και τα προϊόντα της Beatific που ανήκουν στην κατηγορία των δερμοκαλλυντικών και συνιστώνται από δερματολόγους όχι μόνο για να καλύψουν θέματα ομορφιάς όπως τα κλασικά-συμβατικά καλλυντικά, αλλά για να επανορθώσουν, να αναπλάσουν και να βελτιώσουν τον δερματικό ιστό. Τα καινοτόμα δραστικά συστατικά, η πρωτοποριακή τους τεχνολογία, οι αυστηρές προδιαγραφές τους, καθώς και οι εμπεριστατωμένες μελέτες που τα συνοδεύουν μπορούν να εγγυηθούν αποτελέσματα.

  • Οι πανάδες συνδέονται και με την ηλικία; Ποιος είναι ο πιο δραστικός τρόπος να τις αντιμετωπίσουμε;

Οι πανάδες εμφανίζονται κατά κύριο λόγο μετά την ηλικία των 30 και σχετίζονται με διαταραχές της μελάγχρωσης. επιδερμίδα Καθοριστικό ρόλο στην εμφάνιση τους διαδραματίζει η έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία, η γήρανση, και σε ορισμένες περιπτώσεις η επίδραση συγκεκριμένων ορμονών. Συστηματική χρήση δερμοκαλλυντικών λευκαντικών κρεμών, όπως η Skin Spots Fighter της Beatific, μειώνει τις χρωματικές αλλοιώσεις, αποτρέποντας την μελλοντική τους εμφάνιση και προάγοντας μια ομοιόμορφη και λαμπερή επιδερμίδα.

skin-spots-fighter-tube

  • Πως μπορεί μία γυναίκα να αποφύγει την χαλάρωση της επιδερμίδας;

Η μείωση της ποσότητας και της ποιότητας των ινών του κολλαγόνου ευθύνονται για το φαινόμενο της χαλάρωσης. Στο φαινόμενο της χαλάρωσης συμβάλλουν καθοριστικά και παράγοντες όπως η ηλιακή ακτινοβολία και οι απότομες αυξομειώσεις του βάρους. Συστηματική χρήση δερμοκαλλυντικών προϊόντων μπορούν να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά το φαινόμενο της χαλάρωσης με μη επεμβατικό τρόπο. Δερμοκαλλυντικές κρέμες μορφοποίησης, που συσφίγγουν και αδυνατίζουν, όπως η Arm Shaping της Beatific που εξειδικεύεται στην περιοχή των μπράτσων, μπορούν να φέρουν εξαιρετικό αποτέλεσμα.

arm-shaping-tube

Για την περιοχή του προσώπου, όλα τα προϊόντα της Beatific περιέχουν το πρωτοποριακό αντί-γηραντικό σύμπλοκο YouthGene Pro C, το οποίο περιέχει βιταμίνη C, ενκαψυλιωμένη σε κηραμίδια, τα οποία αποτελούν άριστους φορείς μεταφοράς της στο χόριο. Η βιταμίνη C, διεγείρει τη φυσική διαδικασία παραγωγής ινών κολλαγόνου και ελαστίνης, ενώ παράλληλα καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες λειτουργώντας ως εξαίρετος αντιγηραντικός και αντιοξειδωτικός παράγοντας συμβάλλοντας καθοριστικά στην αντιμετώπιση του προβλήματος της χαλάρωσης.

  • Ο λαιμός και τα χέρια είναι περιοχές που η γήρανση είναι εξίσου ορατή με το πρόσωπο. Υπάρχει λύση γι’ αυτά τα σημεία;

Η γήρανση του δέρματος γίνεται πολλές φορές περισσότερο εμφανής σε ορισμένες ζώνες, όπως τα χέρια και ο λαιμός. Τα χέρια, διότι εκτίθενται καθημερινώς στην ηλιακή ακτινοβολία γεγονός που επιταχύνει την Φώτο-γήρανση. Η περιοχή του λαιμού είναι συνήθως παραμελημένη σε σχέση με το υπόλοιπο πρόσωπο, με αποτέλεσμα σε πολλές περιπτώσεις να έχουμε ένα πρόσωπο νεανικό, φρέσκο και σφριγηλό, ενώ αντίθετα το δέρμα στην περιοχή του λαιμού να έχει εμφανή τα σημάδια της γήρανσης σε βαθμό που να προδίδει την πραγματική μας ηλικία.

  • Η λάμψη είναι χαρακτηριστικό ενός νεανικού και σφριγηλού δέρματος. Πως μπορούμε να την διατηρήσουμε και σε μεγαλύτερη ηλικία;

Η λαμπερή επιδερμίδα αποτελεί οικουμενικό κριτήριο της νεανικότητας. Η θαμπή όψη μπορεί να κάνει ακόμα και ένα νεανικό πρόσωπο χωρίς ρυτίδες να δείχνει γηρασμένο και κουρασμένο. Στην σύγχρονη κοσμητολογία, η ανομοιομορφία στον χρωματικό δερματικό τόνο αποτελεί έναν από τους κύριους δείκτες της γήρανσης. Όλα τα προϊόντα προσώπου της BEATIFIC λόγο της βιταμίνης C που περιέχεται στο ενεργό σύμπλοκο YouthGene Pro C, συμβάλουν ουσιωδώς στην διατήρηση ενός νεανικού δέρματος απαλλαγμένου από ατέλειες, όπως ρυτίδες, γραμμές έκφρασης, πανάδες, κηλίδες, θαμπή όψη. Περαιτέρω η επιστημονική ομάδα έχει αναπτύξει το προϊόν HYDRA EXFOLIATOR FACE MASK. Πρόκειται για μια θαυματουργή μάσκα απολέπισης που προσφέρει άμεσα εκθαμβωτικά λαμπερή επιδερμίδα. Ένα ιδανικό προϊόν προετοιμασίας πριν την βραδινή έξοδο για άμεση λάμψη και ένα έξοχο primer πριν το make-up για λεία και φωτεινή επιδερμίδα.

hydra-exfoliator-tube

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.