ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Η σωστή χρήση των προϊόντων σε μορφή σκόνης


TSVIGKOU

19 Ιουνίου 2017

fotolia-15579768-subscription-xl.jpg

 

 

Κανόνας No1

Αν επιλέξετε σκιές σε μορφή σκόνης, βάψτε αρχικά στα μάτια και στη συνέχεια κάνετε τη βάση στο πρόσωπο. Με αυτό τον τρόπο θα αποφύγετε τυχόν λεκέδες.

Κανόνας Νο2

Αν το bronzer- το ρουζ σας είναι σε μορφή σκόνης, η βάση δεν πρέπει να είναι νωπή, καθώς το προϊόν θα κολλήσει στο δέρμα και θα κάνει στάμπα. Ιδανικά κάνετε ένα πέρασμα με μία διάφανη πούδρα, για να είναι matte η επιδερμίδα.

Κανόνας Νο3

Αν θέλετε να εφαρμόσετε shimmery σκιά στο μάτι σας, σε μορφή σκόνης χρησιμοποιήστε το δάχτυλό σας και με ταμποναριστές κινήσεις εφαρμόστε τη, στο κινητό βλέφαρο. Δεν απαιτείται μεγάλη ποσότητα, αντίθετα θέλει μικρή και να εφαρμοστεί με ταμποναριστές κινήσεις, για να βγει η γυαλάδα.

Κανόνας Νο4

Μία πούδρα σε μορφή σκόνης είναι πάντα απαραίτητη και για να σβήνετε ελαφρώς τη λιπαρότητα από την επιδερμίδα αλλά και για να πουδράρετε μέρη που μπορεί να πέσουν υπολείμματα άλλων προϊόντων και να δημιουργήσουν λεκέδες. Όταν θα αφαιρέσετε την πούδρα με ένα μεγάλο πινέλο θα φύγουν και τα υπολείμματα.

[gallery-715942]

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.