ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Ποιο είναι το προϊόν που δημιουργεί αψεγάδιαστη βάση μακιγιάζ και δίνει τέλεια όψη στην επιδερμίδα;


TSVIGKOU

9 Νοεμβρίου 2017

14547581-347924845571865-2407850449588715520-n.jpg

Γιατί λοιπόν χρειαζόμαστε το primer;

Τα σύγχρονα primer προσφέρουν λείο και απαλό δέρμα, εξαφανίζουν τους πόρους, ενώ παράλληλα διατηρούν το μακιγιάζ αναλλοίωτο για ώρες. Επιπλέον στην αγορά υπάρχει τεράστια ποικιλία primer και μπορούν επιπλέον να προσφέρουν λαμπερή όψη, αντιγηραντική δράση, ενυδάτωση, ακόμα και καταπολέμηση της ακμής.

Πότε τα χρησιμοποιούμε;

Τα primers εφαρμόζονται κάπου ανάμεσα στην περιποίηση του δέρματος και το μακιγιάζ. Αν εφαρμόζετε κρέμα πριν το μακιγιάζ σας, τότε το επόμενο στάδιο είναι το primer, αν όχι ξεκινάτε με αυτό.

Προσωπικά επειδή στην καθημερινότητά μου κάποιες φορές αποφεύγω το foundation, εφαρμόζω μόνο primer καθώς κάνει λείο το δέρμα μου και εξαφανίζει τους πόρους. Συγκεκριμένα χρησιμοποιώ το Photo Finish Foundation Primer της Smashbox, το οποίο από την πρώτη εφαρμογή δίνει την τέλεια υφή αλλά και όψη στην επιδερμίδα. Στη συνέχεια απλώνω ρουζ, μάσκαρα, κραγιόν και το μακιγιάζ μου είναι πιο φρέσκο και φυσικό από ποτέ.

Η σωστή χρήση των Primers

To primer όπως και κάθε άλλο προϊόν το απλώνουμε με τα χέρια, το σφουγγάρι ή το πινέλο. Προσωπικά προτιμώ να το εφαρμόζω με τα δάχτυλά μου, γιατί έτσι ελέγχω καλύτερα την ποσότητα και την απλώνω καλύτερα σε κάθε σημείο του προσώπου μου. Επιπλέον δε στεγνώνω το προϊόν στο πρόσωπό μου, αφήνω την υγρασία να την τραβήξει η επιδερμίδα μου για τα επόμενα δύο λεπτά. Έτσι αισθάνομαι το δέρμα μου πιο ενυδατωμένο.
Τις ημέρες που θέλω να έχω λαμπερή όψη, επιλέγω το Photo Finish Foundation Primer-Radiance της Smashbox. Είναι ένα από τα αγαπημένα μου προϊόντα, καθώς είναι super ενυδατικό, έχει μοναδικά απαλή υφή που απλώνεται άψογα στην επιδερμίδα, καλύπτει ελαφρώς τις ατέλειες του προσώπου, ενώ χαρίζει τη τέλεια γυαλάδα και δείχνει το πρόσωπό μου λαμπερό και υγιές.

Δεν ξέρω αν φταίει η Smashbox με τα τέλεια primer που με βοηθάνε να δημιουργώ την τέλεια βάση και να έχω άψογη επιδερμίδα, ακόμα και τις ημέρες που δεν είμαι βαμμένη, αν φταίνει τα fashion weeks όπου κοιτόντας τις backstage φωτογραφίες παρατηρώ ότι κάθε makeup artist χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο προϊόν πριν εφαρμόσει οτιδήποτε άλλο στο πρόσωπο, ωστόσο θεωρώ ότι το primer είναι το βασικό καλλυντικό που έχω στο νεσεσέρ μου.
Προτείνω να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε έστω για μία φορά και να συγκρίνετε το πρόσωπό σας με και χωρίς primer. Θα δείτε ότι οι διαφορές είναι εμφανείς.

Στην gallery που ακολουθεί σας προτείνω κάποια από τα primer της Smashbox. Διαβάστε τι προσφέρει το καθένα και επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα.

[gallery-717800]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.