ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

#TBT: Τα 90’s makeup looks που θέλουμε να ξεχάσουμε... ή μήπως όχι;


TSVIGKOU

16 Νοεμβρίου 2017

ss-100519-miranda-08-today-ss-slide-desktop.jpg

Μένουμε στον τομέα της ομορφιάς και σας θυμίζουμε κάποια από τα beauty trends, τα οποία πιθανότατα να κάνατε κι εσείς. Μη βιαστείτε να πείτε ότι δε θέλετε να θυμάστε αυτές τις ημέρες, καθώς η μόδα, τα trends κάνουν κύκλους και πολλά από αυτά τα makeup looks μπορεί να επιστρέψουν και να τα υιοθετήσουμε όλες μας.

Μολύβι Χειλιών


Δεν υπήρχε περίπτωση το μολύβι χειλιών να μην είναι τουλάχιστον δύο τόνους πιο σκούρο από το κραγιόν. Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι ακόμα και σήμερα πολλές γυναίκες συνεχίζουν αυτό το στιλ, στο μακιγιάζ των χειλιών τους και το υποστηρίζουν άψογα.

Στην gallery που ακολουθεί δείτε πώς μπορείτε να βάψετε τα χείλη σας μόνο με μολύβι χειλιών.

[gallery-385802]

Σχεδόν Ανύπαρκτα Φρύδια


Το τσιμπιδάκι ήταν ο καλύτερος φίλος των γυναικών, αφού "άδειαζαν" σχεδόν όλο τους το φρύδι και άφηναν μόνο μια γραμμή. Δεδομένου ότι έχουμε επιστρέψει στη φυσική ομορφιά και θέλουμε τα φρύδια μας να είναι όσο πιο πλούσια και πυκνά γίνεται, ελπίζουμε αυτό το trend να αργήσει να επιστρέψει ή να μη γυρίσει καθόλου.

Στις μέρες μας έχουμε στόχο τα φρύδια της Leandra:

[gallery-716800]

Ψεύτικοι Κότσοι


Προσωπικά είχα τρεις διαφορετικούς ψεύτικους κότσους και μάλιστα ο ένας από αυτούς είχε και ανταύγειες ξανθές. Jennifer Lopez και Britney Spears ήταν δύο από τις stars που είχα κλέψει την ιδέα. Και αν δυσκολεύεστε να καταλάβετε τι εννοούμε, θυμηθείτε τα λάστιχα που ήταν εμπλουτισμένα με τούφες μαλλιών και τα βάζαμε στους κότσους και έδειχναν πιο εντυπωσιακοί-τουλάχιστον έτσι φαινόταν εκείνη την εποχή.

Lip Gloss


Το lip gloss ήταν περισσότερο από το κραγιόν. Πολλές φορές δυσκολευόμασταν ακόμα και να μιλήσουμε. Για δική σας ενημέρωση να σας πούμε ότι και φέτος το lip gloss είναι must. Απλά προσοχή στην ποσότητα!

Μαλλί Τοστιέρα


Ήταν εύκολο για εκείνες που είχαν το εξάρτημα να το πετύχουν. Το δύσκολο ήταν για όλες τις υπόλοιπες -μέσα σε αυτές κι εγώ- που έπρεπε να πλέκουμε τα μαλλιά μας μικρά μικρά πλεξουδάκια, να κοιμηθούμε με αυτά, να ξυπνήσουμε, να τα λύσουμε και να θυμηθούμε να μην τα χτενίσουμε γιατί ο όγκος τους θα έφτανε στο ταβάνι. Ατελείωτα τα ξημερώματα με την αδερφή μου να μου κάνει τα μαλλιά πλεξούδες με στόχο φυσικά να πετύχουμε το τέλειο αποτέλεσμα.

Τι έχουμε ξεχάσει; Στείλτε μας τις προτάσεις να κάνουμε και part II θέμα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.