ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Ποια είναι η νέα τεχνική στο μακιγιάζ που αντικαθιστά το contouring;


TSVIGKOU

23 Νοεμβρίου 2017

c4843382a3000618873171148d530dcc.jpg

Ξεχνάμε τις σκούρες αποχρώσεις, κάνουμε στην άκρη τα bronzers και τα ρουζ σε καφέ απόχρωση και επιστρατεύουμε τα ροζ ρουζ. Επενδύουμε σε νέα προϊόντα που δίνουν χρώμα, ζωντάνια στα μήλα και προσφέρουν λάμψη.

Φανταστείτε το look της Madonna στα 80's, της Kate Moss στην αρχή της καριέρας της όταν ακόμα ήταν μικρή κοπέλα. Ακόμα και το look της μαμάς σας, που έβαζε φούξια ή κόκκινο κραγιόν στα μάγουλά της για να δείχνει υγιές το μακιγιάζ της. Αυτό είναι το makeup look που πρέπει να πετύχετε.

Ήδη διάσημα beauty icons, το επιλέγουν για τα makeup looks τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η makeup artist Violette αλλά και η Rihanna.

Κλέβουμε ιδέες για να υιοθετήσουμε την τάση, από looks που βλέπουμε στο Pinterest.

[gallery-717848]

Βασική λεπτομέρεια για να πετύχουμε το "Draping" είναι το ρουζ εκτός από τα μήλα να το εφαρμόσουμε και στις εξωτερικές γωνίες των άνω κινητών βλεφάρων.

Σαφώς για να πετύχουμε το look χρειαζόμαστε το κατάλληλο προϊόν, το οποίο πρέπει να είναι σε ροζ απόχρωση!

[gallery-716209]

Την συγκεκριμένη τεχνική στο μακιγιάζ τη συναντήσαμε και σε διάσημα catwalks. Ένα από αυτά ήταν και του γαλλικού οίκου Chanel, για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018.

[gallery-717637]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.