ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

#DidYouKnow: Πού αλλού εφαρμόζουμε το κραγιόν εκτός από τα χείλη;


TSVIGKOU

28 Μαρτίου 2018

brooke-cagle-52218-unsplash.jpg

Ακόμα και τα κραγιόν και συγκεκριμένα αυτά που είναι σε έντονες αποχρώσεις όπως ροζ, κόκκινα και πορτοκαλί τα χρησιμοποιώ και σε άλλα μέρη του προσώπου. Αυτό είναι κάτι που έκανε η γιαγιά μου και τώρα το κάνω και εγώ. Αφού το εφαρμόσω γενναιώδορα στα χείλη μου, δίνω ένα φιλί στα δάχτυλά μου και η ποσότητα που έχει μείνει τη χρησιμοποιώ για να δώσω χρώμα στα μήλα μου. Αν θέλω ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, εφαρμόζω ελάχιστο χρώμα και στο κινητό βλέφαρο. Μερικές απαλές, ταμποναριστές κινήσεις αρκούν για να έρθει σε ισορροπία το πρόσωπό μου.

Μην ξεχνάτε ότι στις ημέρες μας το λαμπερό, φρέσκο μακιγιάζ είναι must. Τα έντονα κοψίματα και το σκούρο bronzer έχει δώσει τη θέση του στα ανοιχτόχρωμα ρουζ και η επιδερμίδα μας θέλουμε να δείχνει όσο πιο πιο υγιής και φωτεινή γίνεται. Λέμε ναι λοιπόν στις κρεμώδεις υφές, τις οποίες μπορούμε να έχουμε και από τα ενυδατικά κραγιόν. Δοκιμάστε να δώσετε χρώμα στα μήλα σας με το κραγιόν σας και θα δείτε ότι το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει αρκετά.

Το αποτέλεσμα που πετυχαίνουμε όταν εφαρμόζουμε κραγιόν στα ζυγωματικά, είναι ανάλογο με αυτό που έχουμε όταν βάζουμε κρεμώδες ρουζ:

[gallery-717885]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.