ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Δειτε τι προϊόντα χρησιμοποίησα και το μακιγιάζ μου έμεινε αναλλοίωτο για 8 ώρες


TSVIGKOU

26 Ιουνίου 2018

d28275.JPG

Πρόσφατα ανακάλυψα το look που μένει αναλλοίωτο πάνω από 8 ώρες και αποφάσισα πως πρέπει να το μοιραστώ μαζί σας. Συνεχίστε παρακάτω λοιπόν και δείτε και δείτε αναλυτικά τις κινήσεις αλλά και τα προϊόντα που χρησιμοποιήσα για να πετύχω το επιθυμητό look.

  1. Ξεκινάω φυσικά με τη βάση, την οποία απλώνω σε ενυδατωμένη επιδερμίδα με πινέλο για foundation ή ακόμα και με τα δάχτυλά μου πολλές φορές. Το "Wake Up & Make up" Foundation της DUST+CREAM είναι το ιδανικό προϊόν, που απλώνεται απίστευτα στο πρόσωπό μου, προσφέρει τέλεια κάλυψη και είναι το βασικό μυστικό για να διατηρηθεί αναλλοίωτο το μακιγιάζ για περισσότερες από 8 ώρες.


  2. Καλοκαιρινό μακιγιάζ σημαίνει γυαλάδες, στα κατάλληλα σημεία στο πρόσωπό μου. Παίρνω στο χέρι μου το αγαπημένο "Glow Highlighter" από DUST+CREAM και με ταμποναριστές κινήσεις, με τα δάχτυλά μου το εφαρμόζω στα κόκκαλα των ζυγωματικών, στη ράχη της μύτης, στις εσωτερικές γωνίες των ματιών και στο τόξο του έρωτα, στο άνω χείλος.


  3. Επειδή παρουσιάζω έντονη λιπαρότητα σην περιοχή Τ, χρησιμοποιώ την πούδρα "Compact Powder", της σειράς μακιγιάζ "Through the Prism" της DUST+CREAM και το εφαρμόζω με ένα μεγάλο πινέλο στα σημεία που πρέπει για να γίνουν ματ.


  4. Σειρά έχει το ρουζ "Metaphysics" της σειράς "Through the Prism" της DUST+CREAM, το οποίο εφαρμόζω τόσο στα μήλα μου για να αποκτήσουν ζωηρό χρώμα, όσο και στα μάτια μου, στο κινητό βλέφαρο για να έχουν girly διάθεση.


  5. Ολοκληρώνω το look με το πασπαρτού κραγιόν που χρησιμοποιώ σχεδόν σε κάθε μακιγιάζ, "12 Breathless" της DUST+CREAM. Το αγαπώ ιδιαίτερα καθώς είναι matte, διαρκεί για ώρες και δίνει στα χείλη μου μία girly-chic διάθεση.


  6. Τέλος, ενισχύω τις γυαλάδες με το ενυδατικό λαδάκι "Glitter Drops", στην απόχρωση "Bronze" της DUST+CREAM, τόσο στα κόκκαλα των ζυγωματικών, όσο και στο ύψος των ώμων για να δείχνω πιο ηλιοκαμένη!

  7. Extra Tip: Για να μην είναι έντονο το μακιγιάζ, όση ώρα είμαι στη δουλειά, έχω μέσα στην τσάντα μου το ενυδατικό λαδάκι "Glitter Drops" και το εφαρμόζω, με τα δάχτυλά μου και με ταμποναριστές κινήσεις όταν σχολάσω, στα κατάλληλα σημεία, για extra λάμψη και ηλιοκαμένη όψη.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.