ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Ελάτε να τα πούμε από κοντά στο πολυκατάστημα NOTOS


TSVIGKOU

29 Ιουνίου 2018

mg-7632.jpg

Είναι κάτι που περίμενα εδώ και καιρό να γίνει και η αλήθεια είναι ότι πραγματοποιείται την κατάλληλη εποχή. Μία ανάσα πριν τις καλοκαιρινές διακοπές, μία ανάσα πριν μπουν όλα σε summer mode και πάμε στους προορισμούς μας για να χαλαρώσουμε. Τι θα πάρουμε όμως μαζί μας; Ποιο άρωμα θα συνοδέψει το καλοκαίρι μας; Τι καλλυντικά χρειαζόμαστε για να βαφόμαστε, χωρίς να είμαστε υπερβολικές στις διακοπές; Ποια είναι τα απαραίτητα skincare προϊόντα που έχει ανάγκη το δέρμα μας, τις ημέρες που ο δείκτης θερμοκρασίας είναι υψηλός και πώς τα εφαρμόζουμε στο πρόσωπό μας;

Αυτά και πολλά ακόμη ερωτήματα που πάντα μου στέλνετε και με ρωτάτε μέσα από το facebook ή το email, θα έχουμε τη δυνατότητα να τα πούμε από κοντά στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, στην οδό Αιόλου και Σταδίου και στο πολυκατάστημα που όλοι αγαπάμε και επισκεπτόμαστε πάντα για να κάνουμε τις αγορές μας και ακούει στο όνομα notos.

Ραντεβού στις 6 Ιουλίου στις 18:00 η ώρα στο πολυκατάστημα notos, στο κέντρο της Αθήνας στο Perfume Hall για να σας αποκαλύψω ποιο είναι το ιδανικό άρωμα για το φετινό καλοκαίρι για εσάς αλλά και το σύντροφό σας και για να συνεχίσουμε μετά στα δικά μας μονοπάτια αυτά της ομορφιάς, του μακιγιάζ και της περιποίησης.

Εγώ θα είμαι εκεί και θα σας περιμένω με εκπλήξεις. Θα σας περιμένω να τα πούμε από κοντά, να μιλήσουμε για την ομορφιά, να βρούμε μαζί τα απαραίτητα προϊόντα ομορφιάς που θα συνοδέψουν το καλοκαίρι μας και όχι μόνο και για να πούμε όλα όσα θέλουμε η μία στην άλλη. Και πιστέψτε με είναι τόσα πολλά!

Για όλες εσάς που θα έρθετε μαζί μου στο notos Αθήνας, την Παρασκευή 06/07, στις 18:00, θα κερδίσετε 10% επιπλέον έκπτωση στις ισχύουσες εκπτώσεις σε επιλεγμένα ρούχα, παπούτσια & αξεσουάρ των πιο αγαπημένων μας brands.

Σας περιμένω....

Δηλώστε τη συμμετοχή σας στο event ΕΔΩ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.