ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

#60SecondsofBeauty: Girly Pink Makeup Look


TSVIGKOU

19 Ιουλίου 2018

36227213-1953147244707276-6702738984478441472-n.jpg

Για το σημερινό tutorial λοιπόν, χρησιμοποίησα προϊόντα της DUST+CREAM. Κάθε ένα από αυτά που χρησιμοποιώ για το συγκεκριμένο look, το ξεχωρίζω για συγκεκριμένους λόγους. Το Wake Up & Make Up Foundation γιατί μου χαρίζει τέλεια επιδερμίδα, ενώ διαρκεί για ώρες, το Cushion Concealer γιατί καλύπτει τους κύκλους ενώ παράλληλα χαρίζει και διακριτικό φως, οι αποχρώσεις της παλέτας σκιών Through The Prism γράφουν απίστευτα στο μάτι, ενώ το Black Hole Eyeliner έχει το τέλειο πινέλο που με βοηθάει να πετύχω από την πιο λεπτή γραμμή, μέχρι την πιο φαρδιά για πιο drama style στο μακιγιάζ μου.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προϊόντα που χρησιμοποίησα και πέτυχα girly look και γατίσιο βλέμμα!

  • Πρώτο βήμα η βάση στο πρόσωπο. Το "Wake Up & Make up" Foundation της DUST+CREAM είναι το προϊόν που απλώνεται απίστευτα στην επιδερμίδα μου, δημιουργεί τέλεια κάλυψη και κρατά αναλλοίωτο το μακιγιάζ μου για ώρες. Όπως σας έχω πει το βασικό μυστικό για διάρκεια στο μακιγιάζ, κρύβεται στην καλή βάση.
  • Συνεχίζουμε με concealer σε απόχρωση ελαφρώς πιο ανοιχτή για να καλύψουμε κύκλους αλλά να δώσουμε παράλληλα και φως. Όπως σας έχω πει πολλές φορές το "Cushion Concealer" της DUST+CREAM, δε λείπει ποτέ από την τσάντα μου.
  • Συνεχίζουμε με την παλέτα σκιών "Through the Prism" της DUST+CREAM και επιλέγω μία light απόχρωση που την εφαρμόζω, όπως βλέπετε και στο video, στο κέντρο του κινητού βλεφάρου.
  • Ακολουθεί ένα από τα πιο βασικά βήματα, το οποίο κατάφερα με το "Black Hole Eyeliner" της DUST+CREAM. Τράβηξα ελαφρώς το βλέφαρό μου και πατώντας πάνω στις ρίζες των βλεφάρων, τόνισα το βλέμμα μου. Στη συνέχεια κοιτώντας ευθεία, τράβηξα τη γραμμή ελαφρώς προς τα έξω για πιο γατίσιο και σαγηνευτικό βλέμμα.
  • Κανένα μακιγιάζ δεν είναι ολοκληρωμένο χωρίς τονισμένα φρύδια. Το μολύβι φρυδιών της DUST+CREAM, στην 002 dark brown απόχρωση είναι αυτό που προσωπικά μου ταιριάζει απόλυτα και με ένα πέρασμα δίνω το τέλειο σχήμα στα φρύδια μου.
  • Τέλος, για τα χείλη προτίμησα το κραγιόν "12 Breathless" της DUST+CREAM. Ένα matte girly pink προϊόν που ταιριάζει απόλυτα στο συγκεκριμένο makeup look.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.