ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Το microblading είναι το νέο beauty trend που θα θέλετε να μάθετε


The Jennettes

11 Ιουλίου 2018

photo-1517426070668-1ad979390f23.jpg

Η εκπαίδευση πάνω στο κομμάτι του ημιμόνιμου μακιγιάζ, είναι εξαιρετικά σημαντική, ειδικά όταν είναι ένα πεδίο με το οποίο ασχολείται κάποιος επαγγελματικά, είτε ευελπιστεί να μπει στον χώρο. Ειδικότερα η τέχνη του microblading, είνα μία από τις πιο εξειδικευμένες -και κερδοφόρες- αυτή τη στιγμή με ολοένα αυξανόμενη ζήτηση. Αν, λοιπόν, αναζητάτε μία γρήγορη επαγγελματική καταξίωση ως τεχνίτρια microblading, υπάρχουν μερικά βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε.

Ξεκινώντας τη νέα σας καριέρα μαθαίνοντας την τεχνική microblading από την microblading master Σταυρούλα Γιαννούλη, θα μάθετε πώς να δημιουργήσετε το ιδανικό σχήμα φρυδιών με τη χρήση του χρυσού κανόνα - διαβήτη, πώς να φτιάξετε τα πιο φυσικά φρύδια, με την τεχνική microblading, αλλά και πώς να χρησιμοποιείτε τα πιο σύγχρονα εργαλεία και αναλώσιμα στο χώρο του microblading.

Συγχρόνως, θα λάβετε 6 μήνες on line υποστήριξη από την master και την διεθνούς κύρους πιστοποίηση ως Artist - Τεχνίτης/τρια και τη δυνατότητα συνεχούς εξέλιξης και εκπαίδευσης, μέσω των επιμορφωτικών σεμιναρίων και ενημερώσεων, στις νέες τεχνικές και δεξιότητες. Θα έχετε την ευκαιρία να δουλέψετε σε προσομοίωση δέρματος - latex αρχικά την 1η ημέρα και, σε αληθινά μοντέλα τη 2η ημέρα της εκπαίδευσης, με τη καθοδήγηση και προσωπική υποστήριξη της Master Σταυρούλα Γιαννούλη.

Ο συνολικός χρόνος της εκπαίδευσης, πέρα του αρχικού 2 ημέρου των 20 ωρών, είναι 6 μήνες και, μέχρι την απόκτηση της Πιστοποίησης Artist!

Η κυρία Γιαννούλη, ξεκίνησε την καριέρα της στο χώρο της Ομορφιάς το 1992, ως σπουδάστρια ακόμη στο αντικείμενο της Αισθητικής Κοσμετολογίας.Ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία ως Υπεύθυνη Πωλήσεων εταιρείας καλλυντικών και, στη συνέχεια ως ιδιοκτήτρια πλέον της δικής της επιχείρησης με την επωνυμία Biocolours Cosmetics, με προϊόντα Αισθητικής και Ημιμόνιμου Μακιγιάζ. Με το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ, άρχισε να ασχολείται το 1993 και λίγα χρόνια αργότερα έγινε από τις πολύ λίγες Τεχνίτριες που υπήρχαν στην Ελλάδα στο Ημιμόνιμο Μακιγιάζ, έναν τομέα σχεδόν άγνωστο ακόμα τότε στο ευρύ Ελληνικό κοινό. Μέχρι και το 2009, συνεργαζόταν κατά αποκλειστικότητα με την Ισπανική εταιρεία Biopigments s.l., ενώ την ίδια χρονιά, έγινε Αντιπρόσωπος για την Ελλάδα της κυρίαρχης πλέον στο χώρο της Μικροχρωμάτωσης Γερμανικής εταιρείας MT.DERM – Amiea.

Από τότε ως σήμερα, έχει συμμετάσχει σε ένα μεγάλο αριθμό διεθνών Σεμιναρίων και Συνεδρίων που αφορούν το Ημιμόνιμο & Ιατρικό Μακιγιάζ αλλά και το Microblading και, έχει αποκτήσει ένα ευρύ φάσμα γνώσεων και εμπειριών, που την έχουν καταστήσει μια εξαιρετικά έμπειρη και ικανή Δασκάλα – Εκπαιδεύτρια. Τον Ιανουάριο του 2016, ανέλαβε την διοργάνωση στην Αθήνα, του 1ου Διεθνούς Συνεδρίου για το Ημιμόνιμο & Ιατρικό Μακιγιάζ – PMU Greece, ενός γεγονότος που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, κάτι που αποδεικνύεται και από την συμμετοχή σε αυτό 120 έμπειρων Επαγγελματιών & Εκπαιδευτών από όλο τον κόσμο! Λίγους μόλις μήνες αργότερα, γίνεται η 1η PhiMaster – Εκπαιδεύτρια του Microblading στην Ελλάδα, από την Branko Babic Microblading Academy, εκπροσωπόντας πλέον την χώρα της στο Διεθνές στερέωμα.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις επίσημες εκπαιδεύσεις microblading μπορείτε να στείλετε email στο [email protected], στο +30210 8253469 ή στο www.biocolours.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.