ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Μικρά μυστικά για να έχει διάρκεια το μακιγιάζ


15 Αυγούστου 2018

bernard-osei-615394-unsplash.jpg

Πολλές φορές, μάλλον τις περισσότερες, ενώ φεύγουμε από το σπίτι τέλεια βαμμένες, μετά από λίγες ώρες το μακιγιάζ έχει σχεδόν εξαφανιστεί. Και τότε σκέφτεστε πως θα έπρεπε να είχατε πάρει μαζί σας όλο το σετ καλλυντικών ή μήπως όχι; Κι όμως δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε γιατί υπάρχουν μερικοί τρόποι που μπορούν να διατηρήσουν το μακιγιάζ αψεγάδιαστο και να φαίνεστε σα να βαφτείτε πριν λίγα λεπτά. Θέλετε να μάθετε ποιοι είναι;

Καταρχάς πρέπει πάντα να θυμάστε πως η ενυδάτωση είναι απαραίτητη. Είναι το κλειδί για ένα μακιγιάζ που θα έχει διάρκεια. Οπότε απλώστε την ενυδατική κρέμα σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό και αφήστε τη να απορροφηθεί πριν ξεκινήστε το μακιγιάζ. Επίσης, αναζητήστε τα ενυδατικά foundations που προσφέρουν κάλυψη και ενυδάτωση.

Συνεχίστε με ένα primer, το οποίο εγκλωβίζει την ενυδατική και δημιούργει τον κατάλληλο καμβά για να απλώσετε τα προϊόντα μακιγιάζ και να διαρκέσουν μέχρι το βράδυ.

Και την τελευταία λέξη για ένα μακιγιάζ με διάρκεια την λέει η πούδρα. Περάστε την με το σφουγγαράκι σε όλο το πρόσωπο ώστε να εξασφαλίσετε ότι θα φαίνεστε σα να βαφτήκατε μόλις τώρα, ενώ η πραγματικότητα θα είναι εντελώς διαφορετική.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί πάρτε ιδέες για safe pedicure επιλογές.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.