ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

5 glitter σκιές για το πιο λαμπερό μακιγιάζ της άνοιξης


Ελένη Τσούτση

16 Μαρτίου 2023

5 glitter σκιές για το πιο λαμπερό μακιγιάζ της άνοιξης
Instagram/ @clickmyworld
Θα κάνουν ακόμα και το πιο απλό μακιγιάζ της άνοιξης να δείξει ιδιαίτερο και φρέσκο

Οι glitter σκιές είναι εδώ και όχι δεν είναι γιορτές. Οι εποχές που συνδυάζαμε τις έντονες λάμψεις στο μακιγιάζ μόνο με την περίοδο των Χριστουγέννων περάσαν. Τα glam eye looks έχουν την τιμητική τους όλο το χρόνο και σε μερικές περιπτώσεις αν γίνει με τον σωστό τρόπο και όλες τις ώρες. Το βλέμμα γίνεται πιο sparkly και την άνοιξη και δεν είναι καθόλου τυχαίο που είδαμε στα φετινά catwalks τα glitters να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Σύμφωνα με τους makeup artists, για να δώσουμε διάρκεια στις glitter σκιά, πρέπει αρχικά να έχουμε εφαρμόσει στο κινητό βλέφαρο προϊόν σε υγρή ή compact μορφή.

Με αυτό τον τρόπο, όταν θα τοποθετήσουμε το glitter θα κολλήσει και θα μείνει στη θέση του, μέχρι να ξεβαφτούμε. Με ανάλογο τρόπο εφαρμόζουμε τις glitter αλλά και τις shimmery σκιές, για να γράψει στο κινητό βλέφαρο η επιθυμητή γυαλάδα.

Tip: Επειδή μπορεί να λερωθούμε με τις glitter σκιές και να γυαλίζει ολόκληρο το πρόσωπό μας, καλό είναι να έχουμε πουδράρει την περιοχή κάτω από τα μάτια και αφού τελειώσουμε με το μακιγιάζ, με ένα μεγάλο πινέλο να καθαρίσουμε την περιοχή. Μαζί με την πούδρα, θα απομακρυνθεί και οποιοδήποτε ίχνος glitter!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.